7 x tips om je huis sfeervol te verlichten

Aangeboden door Hill Design 28 november 2018

Je kunt natuurlijk even snel naar IKEA gaan voor een lamp. Maar wil je je huis echt sfeervol maken? Dan kun je ook naar Hill Design aan de Voorstraat. 

Joan van der Heuvel is samen met zijn broer Arthur eigenaar van Hill Design. Hij biedt als één van de weinigen in Nederland hulp bij alle drie de fases van het verlichten van je huis: hij adviseert, verkoopt en monteert. Als je de verlichting van je huis helemaal overlaat aan Joan en zijn team, dan gebeuren er mooie dingen. Wat precies? Dat legt hij hieronder uit:

<< < Pagina 1 / 7 >
⟵ swipe swipe ⟶

Leuke binnenkomer: entree met moderne kroonluchter

Hill Design Utrecht

“Een opvallende hanglamp zorgt ervoor dat je bij thuiskomst een ‘wauw-gevoel’ krijgt. We hebben in deze hal gekozen voor de Discoco-kroonluchter: een modern model met stijl. Daarnaast hebben we ‘stucspots’ gebruikt. Mocht je stucspots niet kennen: het zijn spots die in het plafond worden gestuct in plaats van geklikt. Bij normale spotjes zie je een randje zitten. Bij stucspots is dat niet zo en daardoor vallen ze nauwelijks op. Zo krijgt het kunstwerk aan de muur de aandacht die het verdient.”


Deze bijdrage wordt je aangeboden door Hill Design. Meer over Hill Design ontdekken?

Hill Design woonwinkels

Nu gesloten10:00 - 18:00

Voorstraat 3 , Utrecht

Bekijk meer:woonwinkels

In de (stuc)spotlights

Hill Design Utrecht

“De bovenstaande foto is genomen op een woonboot. Wij hebben bij de bouw al aangegeven waar de spots moesten komen. Zo konden ze tijdens het stucen direct worden ingebouwd. Mocht je graag stucspots willen, dan is het dus aan te raden om vóór de bouw of verbouwing van je woning alvast langs te komen bij Hill Design.”

Een vloerlamp middenin de kamer

Hill Design Utrecht

“Een mooie vloerlamp kan het verschil maken tussen een saaie en een inspirerende ruimte. De Tolomeo-vloerlamp op de foto is van het merk Artemide en valt enorm op. De ruimte wordt er direct een stuk speelser door. Mocht je het een mooi model vinden: in december verkopen we de Tolomeo collectie met 15% korting.”

Een rozet met een moderne kroonluchter

Hill Design Utrecht

“Deze Pirce-hanglamp van het merk Artemide zorgt voor indirect licht en verspreidt een warme gloed door de ruimte. De hanglamp hebben we gemonteerd met een aangepaste ophanging waardoor hij heel mooi past bij het rozet in het plafond. Hebben? Deze maand krijg je 15% korting op de Pirce collectie!”

Verlichting om op te eten

Hill Design Utrecht

“De Octo-hanglampen van het merk Secto-design maken de eettafel tot een plek waar je graag zit. Het licht is warm en rustig. En heb je meer of minder licht nodig, dan kan je dat regelen met de dimmer. De lampen zijn naast praktisch ook bijzonder: het materiaal bestaat uit gestoomd beukenhout en de lichtbron is niet te zien. Zo maak je van je huiskamer dus een sfeervolle plek!” 

Een echte designklassieker

Hill Design Utrecht

“De Pipistrello is een designklassieker uit 1965 en past perfect in een modern interieur. Het is één van onze bestverkochte modellen. De Pipistrello is verkrijgbaar in verschillende afmetingen en kleuren.”

Railsystemen voor extra veel licht

Hill Design Utrecht

“Railsystemen zijn weer helemaal terug van weggeweest. Met een railsysteem heb je maar één lichtpunt nodig om veel licht op verschillende plaatsen te krijgen. In de huiskamer op de foto hebben we een 2 fase-rail geïnstalleerd. Daardoor kun je zelf bepalen welk deel van de lampen je aan- en uitzet. Hartstikke handig!”

<< < Pagina 1 / 7 >
⟵ swipe swipe ⟶

adv.