5 x nieuwbouwprojecten in Utrecht

Door Janine Guijt 7 januari 2019

Palen worden de grond in geslagen, beton wordt gestort en bakstenen worden op elkaar gestapeld. Kortom: er wordt flink gebouwd in Utrecht. We hebben vijf nieuwbouwprojecten in de stad voor je op een rij gezet. Misschien zit jouw droomhuis er wel tussen!

<< < Pagina 1 / 6 >
⟵ swipe swipe ⟶

BU31

Foto: Funda

Op loopafstand van het Griftpark – in de Zeeheldenbuurt – vind je straks het appartementencomplex BU31. Er komen twee- en driekamerappartementen, in grootte variërend van 47 tot circa 59 vierkante meter. Ieder appartement is voorzien van een balkon. In de half-ondergrondse parkeergarage vind je straks 20 parkeerplaatsen, individuele bergingen en een gemeenschappelijke stalling voor fietsen.

De appartementen hebben een vraagprijs van €250.000,- en hier lees je meer.

DSL24

Foto: Funda

De oude Ariënsschool in de Utrechtse wijk Hoograven wordt omgetoverd tot een complex met acht luxe en energiezuinige appartementen. De terrassen van de appartementen op de eerste verdieping hebben behoorlijke terrassen en alle woningen krijgen een eigen parkeerplaats. De acht appartementen gaan naar verwachting in het eerste kwartaal van 2019 in verkoop en hier vind je meer informatie.

De prijzen van de appartementen liggen tussen de €365.000,- en €460.000,-.

Ronduit Utrecht

Foto: Funda

Aan het Amsterdam-Rijnkanaal worden op dit moment 32 herenhuizen en 8 appartementen gebouwd. Van de 40 huizen zijn er nog 7 te koop. De architectuur van het project Ronduit Utrecht wordt ‘een eigentijdse interpretatie van typisch Utrechtse stijliconen’. Wat dat precies betekent weten wij ook niet, maar hier kun je meer informatie vinden.

De prijzen van de appartementen liggen tussen de €349.000,- en €829.000,-.

Green Ville

Greenville Beumer Utrecht
Vind jij het belangrijk om duurzaam te wonen en leven? Dan is nieuwbouwproject Green Ville misschien wel wat voor jou. In Leidsche Rijn worden zo’n 95 appartementen en 30 woningen gebouwd, allemaal energiezuinig en duurzaam. In het project vind je heel veel groen zoals daktuinen, binnenhofjes en balkons. Meer over Green Ville lees je hier.

Van de 123 huizen in dit project zijn er momenteel nog 67 beschikbaar. De prijzen van liggen tussen de €198.000,- en €980.000,-

Stroom

Foto: Blauwhoed

Aan het Oeverpark in Leidsche Rijn komt de nieuwe wijk Stroom. Je vindt hier straks 45 eengezinswoningen die uitkijken op een gezamenlijke binnentuin. De huizen in de wijk worden energiezuinig: zo wordt het regenwater opgevangen en opnieuw benut en krijgen de huizen zonnepanelen. In de wijk komen vier verschillende type woningen, variërend in oppervlakte van 105 tot 192 vierkante meter. De prijzen liggen tussen de €392.500,- en € 759.000. Hier lees je meer:

Nieuwbouwnieuws: er komen 45 eengezinswoningen bij in Leidsche Rijn

We kunnen er niet omheen: Leidsche Rijn is booming. Zo opende er dit voorjaar een gloednieuw winkelc...

Nóg meer leesvoer over wonen in Utrecht

Huis te koop: Walter Kollolaan 149 Utrecht, Foto 6 | Foto: Funda

Ja, het kan: 4 x huren voor €900,- of minder in Utrecht

Zijn er nog huurhuizen in Utrecht waar je níet iedere maand een nier voor moet afstaan om de huurpri...
Hoekhuis Kromme Nieuwegracht

Deze bizarre huizen stonden in 2018 te koop in Utrecht

Onze mond viel afgelopen jaar behoorlijk vaak open van verbazing als we op Funda naar huizen speurde...

Er komen 340 sociale huurwoningen bij in Leidsche Rijn

Er wordt flink gebouwd in Utrecht. En dat is maar goed ook, want de vraag naar woningen is enorm gro...
<< < Pagina 1 / 6 >
⟵ swipe swipe ⟶

Meer over

Nieuwbouw Wonen

adv.