5 x wonen in een huis uit de jaren ’30

Door Anne-Meike van den Berg 8 augustus 2018

Grote ramen, glas-in-lood, originele paneeldeuren, een granito vloer en wandtegeltjes in de gang: we zijn er dól op. Niet gek dat de jaren ’30 woning zo enorm populair is. Ook op zoek naar een huis uit de thirties? Deze staan op dit moment te koop in Utrecht!

<< < Pagina 1 / 6 >
⟵ swipe swipe ⟶

Oud, maar toch nieuw

Dit huis, aan de Byronstraat in Oog in Al, heeft alle mooie oude dingen die we hierboven noemden, maar is wél van alle moderne gemakken voorzien. De woning is in 2015 grondig gerenoveerd, en daarbij zijn al die typisch jaren ’30 elementen gelukkig bewaard gebleven!

Met grote achtertuin

Aan de Dr. H. Th. s’ Jacoblaan in Tuindorp staat een groot hoekhuis te koop met maar liefst vijf slaapkamers en een ruime achtertuin. De sfeervolle elementen uit de jaren ’30 zie je hier vooral aan de buitenkant: het huis is van binnen strak en modern.

In Nieuw-Engeland

Paneeldeuren? Check! Glas-in-lood? Check! Oude schouwen? Check! Deze grote woning aan de Van Koetsveldstraat in Nieuw-Engeland heeft alles wat we zo mooi vinden aan huizen uit de jaren ’30.

Inclusief meubels

We hebben nog een koopwoning uit de jaren ’30 gevonden in de wijk Nieuw Engeland, maar dit keer krijg je de meubels er gewoon bij. De woning wordt gemeubileerd en gestoffeerd opgeleverd, dus denk je na het zien van de foto’s: dat is precies mijn smaak? Dan kun je er zo in!

Pareltje aan de Mr. Tripkade

In Tuindorp staat deze prachtige hoekwoning uit de jaren ’30 te koop. Wij zijn vooral fan van de tuin, waar je – volgens ons – heerlijk rustig en beschut kunt zitten!

Nog meer woonlijstjes

Leuk he, huizen kijken? We hebben nog veel meer woonlijstjes voor je in de aanbieding:

Van Riebeeckstraat Utrecht

4 x huizen waar het heel goed toeven is in de zomer

We zeggen het nog maar een keer: het is warm. Al zijn de temperaturen niet meer zo tropisch als vori...
Vogelenbuurt Utrecht

5 x wonen in de Utrechtse Vogelenbuurt

Wij zijn fan van de Vogelenbuurt in Utrecht. Waarom? Nou, je vindt er fijne zaken zoals café Averech...

Lees hier nog meer woonnieuws uit Utrecht.

<< < Pagina 1 / 6 >
⟵ swipe swipe ⟶

Meer over

Wonen

adv.