Utrecht

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

5 x voor deze huurwoningen in Utrecht betaal je minder dan 1000 euro per maand

Door Pauline Dons 22 januari 2020

Het is geen verrassing dat betaalbaar wonen in Utrecht erg lastig kan zijn. De huurprijzen blijven stijgen, soms zelfs tot grote hoogtes, zoals dit huurappartement van 45 vierkante meter voor 2400 euro per maand. Ben jij dringend op zoek naar een woning waarvoor je niet meteen de hoofdprijs hoeft neer te leggen? Wij hebben vijf huurwoningen voor minder dan 1000 euro per maand voor je op een rijtje gezet.

Page 1/6
⟵ swipe swipe ⟶

Wonen in het stadscentrum

Bron: Funda
Bron: Funda
Bron: Funda
Bron: Funda
Bron: Funda
Bron: Funda

Direct naast Utrecht Centraal en Hoog Catharijne wonen… Klinkt ideaal? In appartementencomplex Het Platform huur je nu ruim tweehonderd ‘junior en luxury lofts’, waarvan deze ‘junior loft’ de meest voorkomende woning is. Het appartement bestaat uit één kamer met een scheidingswand, zodat je in ieder geval in alle rust kunt slapen. Ook maak je de lekkerste gerechten in jouw eigen woonkeuken, maar je bent ook zo in het centrum van ons stadsie om daar een hapje te eten.

Modern en luxe appartement

Bron: Funda
Bron: Funda
Bron: Funda
Bron: Funda
Bron: Funda
Bron: Funda

Wil je tussen het groen wonen, maar tegelijkertijd niet te ver van het centrum verwijderd zijn? In dit moderne appartement vertoef je in de buurt van Oog in Al en met slechts tien minuten fietsen ben je in het stadscentrum. Je moet zelf nog wel even aan de slag, want de muren van de drie kamers kunnen wel een likje verf gebruiken. Door de grote ramen lijken de ruimtes nog groter en alle appartementen hebben een eigen tuin of balkon.

Benedenwoning met vloerverwarming

Bron: Funda
Bron: Funda
Bron: Funda
Bron: Funda
Bron: Funda
Bron: Funda

Wanneer je deze benedenwoning binnenkomt via het verhoogde bordes, waan je je meteen in een grote woonkamer mét ruime woonkeuken. Via de witte wenteltrap kom je op de eerste verdieping, waar je een grote slaapkamer met openslaande deuren en een badkamer vindt. Bovendien is het appartement voorzien van vloerverwarming en hoef je de winters dus niet met koude voeten door te brengen!

Huurwoning met vier kamers

Bron: Funda
Bron: Funda
Bron: Funda
Bron: Funda
Bron: Funda
Bron: Funda

Ben jij op zoek naar een grotere huurwoning in Utrecht, maar heb je de hoop stiekem al een beetje opgegeven? Dan hebben wij goed nieuws voor je: dit appartement heeft namelijk maar liefst vier kamers, een luxe keuken én een badkamer met een regendouche en dubbel glas. Vanuit het woonkamerraam heb je prachtig uitzicht over ons stadsie en met een paar minuten fietsen bevind je je al in het centrum.

Wonen in een woonwijk

Bron: Funda
Bron: Funda
Bron: Funda
Bron: Funda
Bron: Funda
Bron: Funda
  • Van Weerden Poelmanlaan 190
  • Huurprijs € 875 per maand (exclusief servicekosten à € 63 /mnd)
  • Bekijk hier meer foto's

De woning in dit appartementencomplex heeft een woonkamer en twee slaapkamers. Je kunt hier met maximaal twee personen wonen en vanaf 1 februari kun je je nieuwe stekkie al betrekken. Je vindt het complex in een Utrechtse woonwijk en om de hoek vind je een basisschool, supermarkt én een bushalte. Ideaal, toch?

Meer over wonen in Utrecht

wonen woonboerderij utrecht

5 x deze woningen staan langer dan zes maanden te koop in Utrecht

Wie wil er nou niet in ons geliefde stadsie wonen? Wakker worden in de Domstad, op de fiets naar je ...

5 x nieuwbouwprojecten in Utrecht

5 x mooie huizen mét een sauna in Utrecht

Page 1/6
⟵ swipe swipe ⟶

Meer over

Wonen

adv.