5 x Utrechtse woningen met een waanzinnig dakterras

Door Anne-Meike van den Berg 13 juni 2018

Een eigen plekje in de zon, waar je heerlijk buiten kunt zitten. Wie wil het niet? In Utrecht zijn heel wat platte daken omgetoverd tot prachtige buitenplekken. Zie jij zo’n dakterras ook wel zitten? Deze Utrechtse woningen die op dit moment te koop staan, hebben er een.

<< < Pagina 1 / 6 >
⟵ swipe swipe ⟶

Met waanzinnig uitzicht

Foto: Funda
Foto: Funda
Foto: Funda

Kom je in dit appartement recht boven Hoog Catharijne te wonen, dan heb je niet een, maar twee dakterrassen met een waanzinnig uitzicht over de stad. Kun je mooi de vorderingen van het stationsgebied nauwlettend in de gaten houden!

Dakterras én tuin

Foto: Funda
Foto: Funda
Foto: Funda

Een dakterras én een tuin, dat is wel heel luxe! Deze tussenwoning in de Utrechtse Schildersbuurt heeft het gewoon. Daar komt nog eens bij dat het dakterras bijna tien meter diep is en dat je er de hele dag in de zon zit. Heerlijk!

Urban jungle

Foto: Funda
Foto: Funda
Foto: Funda

Wat een supervet dakterras heeft dit appartement aan de Nachtegaalstraat (ook nog eens een topplek)! Het terras is maar liefst 70 vierkante meter groot en wij denken dat je er een geweldige urban jungle van kunt maken.

Aan een mooi hofje

Foto: Funda
Foto: Funda
Foto: Funda

Lekker rustig, met uitzicht op een schattig hofje en toch midden in de stad: aan de Lange Lauwerstraat staat een bijzonder huis te koop met een heerlijk dakterras. Waarom een bijzonder huis..? Omdat het ooit een fietsenfabriek en later een dansschool was. De laatste bewoner heeft het pand omgetoverd tot een mooie woning.

Met uitzicht op de Domtoren

Foto: Funda
Foto: Funda
Foto: Funda

Het is – wat ons betreft – het mooiste uitzicht dat je kunt hebben: de Domtoren. Het dakterras van dit huis aan de Korte Lauwerstraat kijkt niet alleen uit op het 112 meter hoge boegbeeld van Utrecht, maar ook op de watertoren. Utrechtser wordt het niet!

Nog meer woonnieuws

Woonlijstjes, nieuws over de Utrechtse huizenmarkt en binnenkijken bij de mooiste Utrechtse huizen: we zitten d’r op bij indebuurt! Nog veel meer artikelen over wonen in Utrecht lees je hier.

Welkom Talent Overvecht Utrecht_04

Er komen 350 nieuwe woningen bij in Overvecht

Overvecht krijgt drie gloednieuwe gebouwen met daarin in totaal 350 woningen, horeca en ruimte voor ...

5 x Utrechtse koopwoningen onder de twee ton

Steeds meer jonge gezinnen verlaten de stad Utrecht

<< < Pagina 1 / 6 >
⟵ swipe swipe ⟶

Meer over

Wonen

adv.