5 x Utrechtse huizen die nét op de markt zijn gekomen

Door Anne-Meike van den Berg 19 december 2018

De vraag naar woningen in Utrecht is een stuk groter dan het aanbod, en dus staan de meeste huizen maar kort te koop. Deze vijf huizen zijn nieuw op de markt; wij zijn benieuwd hoe lang het duurt voordat ze verkocht zijn!

<< < Pagina 1 / 6 >
⟵ swipe swipe ⟶

In Lombok

Lombok is een superpopulaire buurt en wij snappen wel waarom. Met de Kanaalstraat om de hoek voor al je boodschappen en de mooie Leidsekade vlakbij is het hier heerlijk wonen. Aan dit huis aan de Sumatrastraat moet nog wel het een en ander gebeuren, maar toch denken wij dat de woning razendsnel verkocht is…

Sfeervol bovenhuis

Paneeldeuren, originele schouwen en een waanzinnig dakterras: dit bovenhuis aan de Willem van Noortstraat heeft het allemaal. De woning is ook nog eens supergoed onderhouden en ziet er daardoor piekfijn uit.

Aan het Wilhelminapark

Wonen aan het Wilhelminapark, daar hangt een prijskaartje aan. Dit fantastische herenhuis kost bijna 2 miljoen euro, maar dan heb je ook wat: tien kamers, een grote tuin, een carport, prachtige oude elementen en zo kunnen we nog wel even doorgaan.

Klein maar fijn

Voor één achtste van de prijs van het herenhuis dat te koop staat aan het Wilhelminapark, krijg je een bovenwoning met twee kamers aan de Oude Daalstraat. Klein maar fijn én met een dakterras.

Heel vet uitzicht

Aan het Moreelsepark, zo’n beetje óp Utrecht Centraal, staat een appartement te koop op de negende verdieping. En dat betekent dat je een heel mooi uitzicht hebt over het station en de stad.

Nog meer wonen in Utrecht

Badkamer evolutie Utrecht

Deze badkamerwinkel krijgt fantastische reviews: ‘Als je iets unieks wilt, ga je hierheen’

Een badkamer uitzoeken is best ingewikkeld! Maar gelukkig hebben we Bob van Badkamer Evolutie. Samen...

Er komen 340 sociale huurwoningen bij in Leidsche Rijn

Er wordt flink gebouwd in Utrecht. En dat is maar goed ook, want de vraag naar woningen is enorm gro...

Van huisdieren tot lekkages: deze vloeren kunnen álles aan (en gaan een leven lang mee)

Tenzij je miljonair bent, gaat een nieuwe vloer hoe dan ook een flinke smak geld kosten. Als het eve...
<< < Pagina 1 / 6 >
⟵ swipe swipe ⟶

Meer over

Wonen

adv.