5 x kluswoningen in Utrecht

Door Anne-Meike van den Berg 5 december 2018

Is jouw bijnaam Handige Harry? En vragen jouw vrienden je regelmatig voor kleine of grote klussen in huis? Dan gaan jouw twee rechterhanden waarschijnlijk jeuken bij het zien van deze vijf koopwoningen in Utrecht. Het zijn namelijk echte kluswoningen. Pareltjes in de dop, die jij misschien wel gaat transformeren van tochtig hol naar waanzinnig droompaleis!

<< < Pagina 1 / 6 >
⟵ swipe swipe ⟶

In Pijlsweerd

In de wijk Pijlsweerd, aan het begin van de Amsterdamsestraatweg, staat een huis te koop met een fijn uitzicht op een stukje groen. Er moet behoorlijk wat aan de woning gebeuren, maar dan heb je wel een fijn stekkie dat helemaal naar jouw smaak is!

Glas-in-lood

In het gezellige Tuinwijk staat een woning te koop waar volgens ons écht iets moois van te maken valt. Groot pluspunt: de woning is al goed geïsoleerd. En op een van de foto’s van de bovenverdieping hebben we mooie glas-in-lood-ramen ontdekt!

Wie de handschoen past…

…trekt hem aan! In deze woning aan de Van Alphenstraat in Oudwijk kun je als klusser he-le-maal los. Het huis is al volledig gestript, dus je kunt meteen beginnen met opbouwen. Hoe leuk is dat!?

Spookhuis

Wow… Dit huis aan de Rembrandtkade zou niet misstaan als decor van een horrorfilm. Maar wát een gaaf huis kun je hier van maken (zie ook de zo-zou-het-kunnen-worden-foto’s). De woning zit bomvol mooie, oude elementen, er zijn heel veel kamers en er is een grote tuin. Wij zien een echt paleis voor ons!

Voor de snelle beslisser

Nog een huis waar we in eerste instantie de rillingen van krijgen, dat is deze vrijstaande woning in Leidsche Rijn. Maar ook hiervoor geldt: even met de bezem (of bulldozer) erdoorheen en je kunt er echt iets moois van maken. Klein puntje: je hebt tot uiterlijk 7 december om een bod uit te brengen. Dus graag even binnen twee dagen beslissen!

Verder lezen/kijken

Huize Oudwijck Utrecht

4 x binnenkijken bij Utrechters die in een wel heel bijzonder huis wonen

Van een klein houten huis midden in het groen tot een zelfontworpen zolderappartement: we mochten de...
veilinghavenkade-utrecht-2-1

De Utrechtse Dichterswijk krijgt er 395 nieuwe woningen bij

De gemeente Utrecht wil 395 nieuwe woningen bouwen aan de Heycopstraat in de Dichterswijk. De huizen...
Wonen utrecht

5 x huizen in Utrecht met héél veel ruimte eromheen

Een mooi huis is één ding, maar een huis met aan alle kanten zeeën van ruimte, dát is pas fraai wone...
<< < Pagina 1 / 6 >
⟵ swipe swipe ⟶

Meer over

Wonen

adv.