5 x huizen met een waanzinnig mooie tuin in Utrecht

Door Anne-Meike van den Berg 14 maart 2018

Nu de lente nadert, zijn wij maar wát jaloers op alle Utrechters met een mooie, grote tuin. Want niets zo fijn als in je eigen achtertuin van de zon genieten, met een lekker biertje of ijskoud glas sap. We hebben een aantal Utrechtse koophuizen gevonden met een waanzinnig mooie tuin. Zie jij jezelf hier al zitten..?

<< < Pagina 1 / 6 >
⟵ swipe swipe ⟶

Wát een tuin…

Foto: Funda
Foto: Funda
Foto: Funda
Foto: Funda

Iedere dag van de week op een ander plekje in de tuin van de zon genieten, dat kan bij dit gigantische huis aan de Weg naar Rhijnauwen. Op maandag drink je een drankje aan de rand van de vijver, op dinsdag zit je lekker droog onder de pergola, op woensdag lig je languit in het gras, op donderdag zit je bij de vrijstaande garage (tevens sauna en fitnessruimte, say whuuuut!?). Wij zien ook mogelijkheden voor epische tuinfeesten en mini-festivals. NICE!

Woeste wildernis

Foto: Funda
Foto: Funda
Foto: Funda

Het is even wat anders dan de keurig aangelegde tuin die we hiervoor hebben gezien, maar wat ons betreft net zo vet. Dit huis, aan de Kantonnaleweg in Utrecht (op bedrijventerrein Lageweide), heeft zowel aan de voorkant als aan de achterkant een hele gave, wilde tuin. Speelparadijs voor je kind en/of kat!

Appeltjes uit eigen tuin

Foto: Funda
Foto: Funda
Foto: Funda

Nog zo’n mooie, wilde tuin vind je aan de Kanaalweg. Hortensia’s in alle kleuren van de regenboog, slingerpaadjes en een heuse appelboom in de voortuin: doe ons deze tuin!

Appartement mét enorme tuin

Foto: Funda
Foto: Funda
Foto: Funda

Een appartement op de tweede verdieping mét een gigantische tuin. Uh, dat kan toch helemaal niet..? Jawel hoor! Bij het supergave pand aan de Nieuwekamp (vroeger was dit een huishoudschool, nu zitten er twaalf appartementen in) hoort een gemeenschappelijke tuin van maar liefst 250 vierkante meter.

Droomtuin in hartje Utrecht

Foto: Funda
Foto: Funda
Foto: Funda

Je zou denken dat er in hartje Utrecht niet zoveel grote tuinen te vinden zijn, maar niets is minder waar. Wij hebben een droomtuin gevonden aan de mooie Maliesingel. Het huis dat er bij hoort mag er trouwens ook best zijn. Van de vraagprijs worden we dan weer iets minder enthousiast…

Nog meer Utrechts woonnieuws!

korfoedreef-overvecht-utrecht_01

5 x wonen in Overvecht

Wie nog steeds denkt dat er niets te beleven valt in Overvecht, die heeft het hartstikke mis! Je vin...
stationsstraat-utrecht_01

5 x wonen in Utrecht op loopafstand van Utrecht Centraal

Moet jij iedere ochtend voor dag en dauw je deur uit om de trein naar je werk te pakken? Dan is het ...
<< < Pagina 1 / 6 >
⟵ swipe swipe ⟶

Meer over

Wonen