Pak je verhuisdozen maar: 3 x deze unieke appartementen in Utrecht staan te huur

Aangeboden door Stadsdaemes 11 april 2019

Een fijn huurappartement vinden in Utrecht kan knap lastig zijn, dus tijdens die zoektocht is alle hulp meer dan welkom. Meta Cankrien en Suzanne Otten runnen samen makelaarskantoor Stadsdaemes en laten ons binnengluren bij twee unieke Utrechtse huurprojecten waar jij kunt wonen. Wedden dat je na het zien van de foto’s direct zin krijgt om je verhuisdozen te pakken? 

<< < Pagina 1 / 4 >
⟵ swipe swipe ⟶

Wonen met uitzicht op de gracht

Foto: Stadsdaemes
Foto: Stadsdaemes
Foto: Stadsdaemes
Foto: Stadsdaemes
Foto: Stadsdaemes
Foto: Stadsdaemes
Foto: Stadsdaemes

Wonen met uitzicht op de gracht: bijna iedere Utrechter heeft daar toch weleens over gedroomd? En het hoeft dus niet bij dromen te blijven, want je kunt intrekken in een luxe gestoffeerd tweekamerappartement aan de Oudegracht! Op dit adres bevindt zich rijksmonument ‘De Gesloten Steen’: een voormalige sigarenfabriek uit 1844 die is omgebouwd tot appartementencomplex. Het statige pand is in 2017 grondig gerenoveerd en dat is te zien! Alle appartementen hebben een mooie PVC-vloer in de woon- en slaapkamer en zijn daarnaast voorzien van een moderne keuken en badkamer.

Steenworp afstand van de singel en het Ledig Erf

Nog een reden waarom je hier écht wilt wonen is de geweldige locatie. Wanneer je de voordeur van ‘De Gesloten Steen’ uit wandelt, ben je binnen een minuut in de Twijnstraat en op het Ledig Erf. Handig én ontzettend gezellig! Ook heel fijn is dat je binnen vijf minuten op station Vaartsche Rijn bent.

Wil je meer weten over dit appartement? Je vindt hier meer informatie én foto’s.


Deze bijdrage wordt je aangeboden door Stadsdaemes. Meer over Stadsdaemes ontdekken?

Stadsdaemes makelaars

Nu gesloten08:00 - 18:00

Ramstraat 31, Utrecht

Bekijk meer:makelaars

Bijzonder pareltje, dit microappartement

Foto: Stadsdaemes
Foto: Stadsdaemes
Foto: Stadsdaemes

Dit luxe appartement is nog zo’n bijzonder stulpje waar je kunt wonen. Je vindt het appartement ‘Myloftbox’ aan de Wulpstraat in de Watervogelbuurt. Het appartement heeft een oppervlakte van 27 vierkante meter en is van alle gemakken voorzien. Er is een luxe keuken, badkamer, uitschuifbare bar én meer dan genoeg bergruimte dankzij de handige inbouwkasten. Doordat het plafond bijna vier meter hoog is, voelt de ruimte heerlijk open en ruim.

Duurzaam en centraal wonen

Wat dit appartement extra tof maakt, is dat het bij een duurzaam appartementencomplex hoort. Er is in het hele gebouw geen gas aanwezig en stroom wordt opgewekt met zonne-energie. Behalve duurzaam, woon je hier bovendien heel centraal. Het Ledig Erf bevindt zich op zo’n twee minuten lopen en voor station Vaartsche Rijn hoef je alleen maar de straat uit te lopen.

Verliefd geworden op Myloftbox? Snappen we helemaal. Hier vind je nog meer informatie.

Minder klein, wél net zo fijn

Foto: Stadsdaemes
Foto: Stadsdaemes
Foto: Stadsdaemes
Foto: Stadsdaemes
Foto: Stadsdaemes
Foto: Stadsdaemes
Foto: Stadsdaemes
Foto: Stadsdaemes

Lijkt het je wel wat om te wonen in het duurzame appartementencomplex aan de Wulpstraat, maar is zo’n microappartement je net wat te krap? Je kunt in dit complex ook kiezen voor een luxe afgewerkte tweekamerappartement (oppervlakte 32 vierkante meter). Net als de Myloftbox zijn ook de andere appartementen in dit complex van alle gemakken voorzien. Ook goed om te weten: de tweekamerappartementen zijn extra goed geïsoleerd met driedubbel glas. Heel duurzaam én het zorgt voor nog meer woongenot!

Interesse? Check deze pagina voor nog meer informatie en foto’s van het appartement.

Tip: zó wordt het vinden van je droomhuis nog makkelijker

Al die mooie Utrechtse appartementen… Ze lijken steeds nét aan je voorbij te gaan. Komt dat je bekend voor? Stadsdaemes Meta en Suzanne helpen je graag aan een droomhuis in de Domstad. Op de website van hun makelaarskantoor vind je een handig overzicht van woningen die momenteel te huur of te koop zijn. Wil je nu altijd als eerste op de hoogte zijn en zo meer kans maken op het vinden van dat droomhuis? Meld je dan aan als zoeker. “Dan kunnen wij je woningen aanbieden die niet online komen”, verklapt Suzanne. Ook krijg je als zoeker voorrang wanneer er iets vrijkomt. Meer weten? Neem dan gerust contact op met de Stadsdaemes of bekijk het huidige woningaanbod.

Meer lezen? 

Stadsdaemes Utrecht

Stadsdaemes Meta en Suzanne zijn makelaar: ‘We hebben wel eens een klant van zijn bed gelicht’

'Dat is zeker lekker lui geld verdienen?!' Suzanne Otten en Meta Cankrien van makelaarskantoor Stads...
Stadsdaemes Utrecht

Een (betaalbaar) huis kopen in Utrecht: zo doe je dat

Ben je op zoek naar een huis in Utrecht, maar grijp je steeds mis? Je bent niet de enige! Makelaars ...
<< < Pagina 1 / 4 >
⟵ swipe swipe ⟶

adv.