Utrecht

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

3 x deze mooie Utrechtse huizen staan nét te koop

Aangeboden door Gusto Casa 26 maart 2020

We werken massaal thuis, reizen naar het buitenland zit er de komende tijd niet in en de horeca zit potdicht. Als je de komende tijd dan tóch veel tijd binnen doorbrengt, is het wel zo fijn om ergens te wonen waar thuisblijven geen straf is. Bof jij even, want makelaarskantoor Gusto Casa heeft drie hele mooie woningen te koop staan. Wij laten ze graag aan je zien!

Voor we de woningen waar het om gaat laten zien, vertellen we je eerst wat meer over de huidige situatie op de woningmarkt. Nu de coronacrisis in volle gang is, roept dat bij veel mensen vragen op. Wil je meteen de woningen bekijken? Ga dan door naar de volgende pagina.

Pagina 1/5
⟵ swipe swipe ⟶

Ook in tijden van corona draait de huizenmarkt gewoon door

Als je overweegt om nu een woning te kopen, vraag je je misschien af hoe de coronacrisis de woningmarkt beïnvloedt. Lindy Hendriks, makelaar bij Gusto Casa, vertelt: “Momenteel zijn er in Utrecht circa 31.000 mensen op zoek naar een koophuis, terwijl er maar een aanbod van zo’n 1.000 woningen is.” Door dat verschil in vraag en aanbod is de woningmarkt voorlopig nog niet in gevaar, meent Lindy. “De woningnood blijft groot en de alternatieven beperkt. Ik verwacht dat mogelijk de prijzen minder hard zullen stijgen, er zal mogelijk stabilisatie komen. Maar een instortende markt? Ik verwacht dat het nog even zal gaan duren. De woningnood is met deze crisis niet voorbij.”

En dit betekent het voor bezichtigingen

Hoe zit het eigenlijk met woningbezichtigingen nu wordt afgeraden om in grote groepen samen te komen? Lindy: “Zoekers krijgen een halfuur de tijd om een woning met maximaal twee personen tegelijk te bezichtigen. We plannen alle afspraken nu na elkaar, om ons te houden aan de richtlijnen van het RIVM. Daarnaast zullen er even geen handen geschud worden bij de notaris en bij ons én zorgen we voor handschoentjes, desinfecterende doekjes en handzeep. Verkopers wordt aangeraden hun woning na de bezichtigingen te ontsmetten. En ga je zelf een huis bezichtigen? Neem dan vooraf je lichaamstemperatuur op. Bij twijfel houden we de bezichtiging via FaceTime.”

Meer lezen? Bekijk dan de blog van Gusto Casa.

Goedestraat 76

Foto: Gusto Casa
Foto: Gusto Casa
Foto: Gusto Casa
Foto: Gusto Casa
Foto: Gusto Casa
Foto: Gusto Casa
Foto: Gusto Casa
Foto: Gusto Casa

Wat een pareltje hè, deze mooie woning in Wittevrouwen. Het huis is in 2019 gekocht en in datzelfde jaar volledig verbouwd. Tijdens de verbouwing is de badkamer naar boven verplaatst, waardoor de indeling een stuk handiger is. Zodra je hier binnenstapt, voel je je meteen thuis. Naast die fijne sfeer zijn ook de mooie lichtinval en luxe afwerking twee pluspunten aan dit huis. Daarnaast kom je te wonen in Wittevrouwen: een fijne wijk die heel centraal ligt én barst van de leuke horeca- en speciaalzaken. De Biltstraat (met verschillende supermarkten) is bovendien ook lekker dichtbij: handig!

Stephensonstraat 44

Foto: Gusto Casa
Foto: Gusto Casa
Foto: Gusto Casa
Foto: Gusto Casa
Foto: Gusto Casa
Foto: Gusto Casa
Foto: Gusto Casa

Droom je van een huis in een straat die haast dorps aanvoelt, maar wil je wél binnen tien minuten fietsen in hartje stad zijn? Dan is deze geschakelde twee-onder-een-kapwoning vlakbij de levendige Amsterdamsestraatweg misschien wel wat voor jou! Het huis is, mede dankzij de lichtstraat, heerlijk licht én beschikt over een uitzonderlijk grote tuin. Het perceel is maar liefst 199 vierkante meter groot! In de tuin vind je bovendien veel zonnige plekjes voor ieder moment van de dag. Zeg nu zelf: als je dan tóch thuis moet blijven de komende tijd, is dat in dit fijne huis toch geen straf?!

Jasmijnstraat 20

Foto: Gusto Casa
Foto: Gusto Casa
Foto: Gusto Casa
Foto: Gusto Casa
Foto: Gusto Casa
Foto: Gusto Casa
Foto: Gusto Casa
Foto: Gusto Casa
Foto: Gusto Casa

Ook net in de verkoop: deze woning (waarin helemaal niet meer geklust hoeft te worden!) in de Daalsebuurt, ook wel bekend als de Bloemenbuurt. Het huis is in 2017-2018 grondig gerenoveerd en beschikt over een gloednieuwe keuken (met inbouwapparatuur) en badkamer (mét twee douches) en twee grote slaapkamers. De ruime zolder met een stahoogte van 1.90 meter is de grote verrassing van het huis. Wil je hier woonoppervlak van maken, dan moet de nok worden verhoogd en een stevigere trap worden aangelegd. Nog een groot voordeel van dit fijne huis: de mooie locatie! Met de Amsterdamsestraatweg op een steenworp afstand, woon je vlakbij hippe winkels, mooie speciaalzaken en leuke restaurants. Naar Utrecht Centraal is het maar zes minuten fietsen.

Hulp nodig bij het vinden van je droomhuis?

Foto: indebuurt Utrecht

Zit jouw droomhuis hier niet tussen? Makelaar Lindy Hendriks van Gusto Casa helpt je graag bij het vinden van een woning die bij je past. Via de website vind je nog meer Utrechtse woningen die nu te koop staan. Wil je meer weten over Gusto Casa? Neem dan contact op met Lindy via deze pagina.

Lees ook:

Gusto Casa

Makelaar met ballen! Deze makelaar doet het nét even anders en dat zit zo

Dat je huis in deze markt goed verkoopt, hoeven we je vast niet te vertellen. Maar... kan het nóg be...

Wat een fijne wijk: 5 x dit is waarom jij in Elinkwijk wil wonen

4 x dit is waarom je nu een huis wilt kopen in de Daalsebuurt

Huizen aankopen voor ze op Funda staan? Het lukt deze Utrechtse makelaar


Deze bijdrage wordt je aangeboden door Gusto Casa. Meer over Gusto Casa ontdekken?

Gusto Casa makelaars

Gesloten08:30 - 17:30

Amsterdamsestraatweg 184, Utrecht

Bekijk meer:makelaars
Pagina 1/5
⟵ swipe swipe ⟶

adv.