Utrecht

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

3 x deze Utrechtse huizen staan nét in de verkoop

Aangeboden door Gusto Casa 3 juli 2019

Ben je op zoek naar een Utrechts koophuis en wil de zoektocht maar niet vlotten? Wij helpen je graag een handje. Vandaag tippen we drie mooie woningen die nét in de verkoop staan. 

Pagina 1 / 4
⟵ swipe swipe ⟶

Monarchvlinderlaan

Foto: Gusto Casa
Foto: Gusto Casa
Foto: Gusto Casa
Foto: Gusto Casa
Foto: Gusto Casa
Foto: Gusto Casa
Foto: Gusto Casa
Foto: Gusto Casa
Foto: Gusto Casa

Ben je op zoek naar een ruim huis met zowel winkels en restaurants als genoeg groen op loopafstand? Dan is deze woning in Leidsche Rijn écht iets voor jou. Het Maximapark, Strijkviertel en de Haarrijnse plassen zijn om de hoek. Heb je kinderen, dan is dit huis helemaal geschikt. Vlakbij bevindt zich namelijk de tweetalige basisschool KBS Onder de Bogen: hoe fijn is dat?! De woning heeft maar liefst vier ruime slaapkamers en twee badkamers, en op zonnige dagen is het prima toeven in de tuin. Ook leuk: de overloop is een ruime vide die je bijvoorbeeld kan inrichten als kantoor. En twijfel je of wonen in Leidsche Rijn wel iets voor jou is? Vanuit dit huis sta je binnen een kwartiertje fietsen in hartje stad.


Deze bijdrage wordt je aangeboden door Gusto Casa. Meer over Gusto Casa ontdekken?

Gusto Casa makelaars

Geopend08:30 - 17:30

Amsterdamsestraatweg 184, Utrecht

Bekijk meer:makelaars

Moreelsepark

Foto: Gusto Casa
Foto: Gusto Casa
Foto: Gusto Casa
Foto: Gusto Casa

Zeg nou zelf: bij het zien van dit uitzicht ben je toch al verkocht? In het centrum wonen mét uitzicht op de Dom; het kan hier. Het appartement heeft een grote leefkeuken, een woonkamer met open haard, slaapkamer en een moderne badkamer. Daarnaast heb je ook een eigen parkeerplaats, berging én een groot terras vanwaar je de stad op haar mooist ziet. En dan hebben we het nog niet eens gehad over de locatie. Je woont hier boven Hoog Catharijne! Vanuit daar ben je vervolgens zo op het station of op het gezellige Vredenburg. Ideaal!

Zevenwouden

Foto: Gusto Casa
Foto: Gusto Casa
Foto: Gusto Casa

Deze mooie bovenwoning met dakterras op het zuiden staat nét in de verkoop. Wat dit huis zo fijn maakt, is dat je de indeling ervan gemakkelijk zelf verandert. Daarnaast is er volop bergruimte aanwezig. Het huis ligt trouwens pal boven winkelcentrum Lunetten, waar je alles vindt wat je nodig hebt: van een sushizaak tot een biologische verswinkel. Vanuit Lunetten fiets je in zo’n tien minuten het centrum in, en naar de Uithof ben je vijftien minuten onderweg. Ook het hippe Rotsoord met gezellige restaurants als Le:en en Camping Ganspoort is vlakbij. Zoek je toch liever de rust op? Dan wandel je zo het Beatrixpark in.

Hulp nodig bij het vinden van je droomhuis?

Foto: indebuurt Utrecht

Zat jouw droomhuis hier niet tussen? Makelaar Lindy Hendriks van Gusto Casa helpt je graag bij het vinden van een woning die bij je past. Via de website vind je nog meer Utrechtse woningen die nu te koop staan. Wil je meer weten over Gusto Casa? Neem dan contact op met Lindy via deze pagina.

Meer lezen over Gusto Casa:

Lindy Hendriks Gusto Casa

Droomhuis gezocht? Deze website wil je kennen als je een woning zoekt

Online platformen waarop je Utrechtse koophuizen vindt, zijn er genoeg. Maar een platform waar jij a...

Huizen aankopen voor ze op Funda staan? Het lukt deze Utrechtse makelaar

Waar in Utrecht ze ook moet zijn: vanuit haar knusse kantoor aan de Amsterdamsestraatweg is makelaar...
Pagina 1 / 4
⟵ swipe swipe ⟶

adv.