Utrecht

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Hier wil je wonen: dit Utrechtse huis met 3 slaapkamers en een grote tuin staat nu te koop

Aangeboden door Gusto Casa 6 oktober 2020

Ruim wonen in een gemoedelijke wijk vanuit waar je zó in het centrum van Utrecht bent: dat klinkt goed, nietwaar? Als dit precies is wat jij zoekt, bof je. Aan de Dieselweg 8 in Elinkwijk staat namelijk een mooi woonhuis te koop met maar liefst drie slaapkamers, twee badkamers én ruimte om een studeerkamer te maken.

Op zoek naar veel ruimte? Dan zit je goed in dit huis. Waar de meeste Utrechtse huizen tussen de vier en vijf meter breed zijn, is dit huis maar liefst 5,74 meter breed. In de woning vind je drie slaapkamers, twee (!) badkamers en zelfs een aparte ruimte om thuis te werken (of om een walk in closet van te maken, mocht je dat liever willen). Ook is er buitenruimte aanwezig: bij het huis horen namelijk een voor- en achtertuin (met achterom).

Tekst gaat verder onder de foto’s

Foto: Gusto Casa
Foto: Gusto Casa
Foto: Gusto Casa
Foto: Gusto Casa

Lekker veel bergruimte

Deze fijne woning heeft lekker veel bergruimte. In de woonkamer is een grote kast aanwezig onder de trap, en in de tuin staat een berging met vliering. Ideaal als je veel spullen meebrengt!

Op de begane grond van het huis vind je een ruime woonkamer, een grote open keuken en een toilet. Neem je de trap naar boven, dan kom je uit bij twee slaapkamers en een badkamer. Aan een van de slaapkamers grenst bovendien nóg een badkamer en een kleine kamer die je kun gebruiken als kantoortje. Wandel je nog een verdieping hoger, dan kom je in de voorzolder, waarachter een derde slaapkamer ligt. Hier is een grote dakkapel, waardoor de ruimte heerlijk licht is.

Tekst gaat verder onder de foto’s

Foto: Gusto Casa
Foto: Gusto Casa
Foto: Gusto Casa
Foto: Gusto Casa
Foto: Gusto Casa

Heerlijk wonen in Elinkwijk

We schreven het eerder al: als er een plek in Utrecht is waar je wilt wonen, dan is het Elinkwijk. De wijk biedt een fijne omgeving voor kinderen om op te groeien met genoeg speeltuinen in de buurt. Tegelijkertijd zijn de stadse levendigheid en voorzieningen ook vlakbij. Op de fiets sta je binnen tien minuten in hartje stad, en ook station Zuilen ligt op fietsafstand van de Dieselstraat. Aan leuke horecagelegenheden en winkels ook geen gebrek, want de gezellige Amsterdamsestraatweg is vlakbij.

Zoek je af en toe graag de natuur op? Vanuit deze woning ben je zó in het Julianapark, en wandelen of fietsen langs de mooie Vecht behoort ook zeker tot de opties.

Jouw droomhuis?

Heb je interesse in deze koopwoning? Neem dan direct contact op met Lindy Hendriks, makelaar bij Gusto Casa. Zoals Lindy ons eerder vertelde, zien bezichtigingen er in coronatijd iets anders uit, maar kun je – mits je genoeg afstand bewaart tot anderen – wel gewoon een kijkje komen nemen. Goed om te weten: de vraagprijs van deze woning bedraagt €495.000,-.

Lees ook:

Wat een fijne wijk: 5 x dit is waarom jij in Elinkwijk wil wonen

Ben jij bekend met de wijk Elinkwijk in noordwest Utrecht? De wijk - gelegen tussen het Julianapark,...

Makelaar met ballen! Deze makelaar doet het nét even anders en dat zit zo

4 x dit is waarom je nu een huis wilt kopen in de Daalsebuurt

Huizen aankopen voor ze op Funda staan? Het lukt deze Utrechtse makelaarDeze bijdrage wordt je aangeboden door Gusto Casa. Meer over Gusto Casa ontdekken?

Gusto Casa

makelaars

Gesloten08:30 - 17:30

Amsterdamsestraatweg 184, Utrecht

Bekijk meer:makelaars

adv.