Wil je weten: de minst en meest verkochte producten van Albert Heijn Willem van Noortplein

Aangeboden door Albert Heijn Willem van Noortplein 14 maart 2018

Het is quiz timeWant weet jij wat een Albert Heijn – zoals die aan het Willem van Noortplein – veel of juist heel weinig verkoopt? Zijn het de luiers, de kratjes bier of toch de warme broodjes die over de toonbank vliegen? Stel jouw top 5 samen van meestverkochte producten, doe hetzelfde voor de producten waarvan je vermoedt dat ze het minst verkocht worden en lees dan snel verder. Wie weet ben jij een echte supermarktmandjes-kenner! 

<< < Pagina 1 / 8 >
⟵ swipe swipe ⟶

Lijstje klaar?

AH boodschappen
Foto: ANP

Als het aan vaste klant Conny ligt, zou de tomatensaus van Mutti op nummer één staan van de meest verkochte producten, maar natuurlijk komen er veel meer klanten over de vloer bij de Albert Heijn aan het Willem van Noortplein. Wat dacht je van de vele studenten en hardwerkende tweeverdieners met en zonder kroost die in Tuinwijk wonen? En wat is het effect van de seizoenen? Of heeft dat zonnetje op ons Utrechse bolletje eigenlijk helemaal niet zoveel invloed op ons eet- en drinkgedrag als we denken? Je komt het nu te weten!

Eieren en biologische melk

Eggs
Foto: Nicolas Nova/Flickr

We tellen af! Op de gedeelde vijfde plaats zijn geëindigd de eieren en biologische melk. In Utrecht houden we blijkbaar van pannenkoeken en omelet, of gewoon van melk en eieren natuurlijk!

Croissants

Croissants
Foto: ANP

Doe vier verse Franse vrienden in een zakje en het verkoopt als een malle! Bij de Albert Heijn aan het Willem van Noortplein is dit product minimaal op de vierde plaats te vinden van meest verkochte producten, het hele jaar door. 

Plastic tasjes

ANP
Foto: ANP

Dit is een instinker, maar het behoort naast alle voedingsmiddelen toch echt tot de meest verkochte producten. Wie dacht dat de nieuwe regeling omtrent plastic tasjes de populariteit omlaag heeft gehaald, die heeft het dus goed mis! De beroemde blauw-witte tas van plastic is één van de meest gewilde artikelen. 

Komkommers

AH Komkommer
Foto: ANP

De altijd frisse en gezonde snack scoort een tweede plaats op de ranglijst! En in de zomer? Dan wordt de komkommer nóg meer verkocht. Maar de nummer 1 verslaan, dat doet hij niet! 

Bananen

AH Bananen
Foto: ANP

We lijken wel apen als het om ons bananen-consumptiegedrag gaat. De banaan is niet aan te slepen bij de Albert Heijn aan het Willem van Noortplein. Dat maakt supermarktmanager Gert-Jan Nijhuis nog eens goed duidelijk als hij concreet maakt hoeveel bananen er daadwerkelijk worden verkocht: “Dat gaat gemiddeld genomen om 70 dozen per week, met 18 kilo bananen per doos, dus ruim één ton bananen per week. En als we een actie hebben, dan verdubbelt dat aantal naar twee ton, ofwel 5000 bananen per week. Best veel, nietwaar?”

En de minst verkochte producten zijn…

Zwangerschapstest
Foto: ANP

Wat er bij de Albert Heijn aan het Willem van Noortplein bijna niet wordt verkocht? Dat zijn de zwangerschapstesten en de zoutarme aromaat. Dat laatste komt volgens Gert-Jan doordat producten zonder zout gewoon niet in trek zijn. En zoals hij zo lekker nuchter zegt: “Waar ze het zout uit de meest gekke producten weghalen, stoppen ze het er bij de meest onverwachte producten weer in. Pas stond ik een kar uit te laden, zag ik chocoladerepen liggen met zeezout. Tja, dan snap je het toch ook niet meer?!” En de zwangerschapstesten? Daar blijkt hij geen visie op te hebben. “We moeten ze in het schap hebben liggen, maar ik snap dat mensen niet speciaal daarvoor naar onze supermarkt komen hoor.”

Heb je alles misgegokt? Geen probleem! We hebben nog een speciale bonusvraag gericht op Pasen. Op de volgende pagina lees je welke paasproducten het meest worden verkocht. 

Bonuspunten! Paasspecial

Paasontbijt
Foto: ANP

Het meestverkochte product tijdens Pasen is – hoe kan het ook anders – het paasei van melkchocolade! Daarnaast zijn ook de witte en pure variant zeer gewild en verkoopt ook het kippenei extra goed in deze periode. Ben jij nu zo iemand die de paaseiconsumptie flink omhoog helpt, dan moet je zeker een keer naar de Albert Heijn aan het Willem van Noortplein. Daar wacht namelijk een groot schap met schepeitjes op je in de meest gekke smaken. Wat dacht je van een melkeitje met knettersuiker of een witte versie met zomerse bosvruchtensmaak? Dus rennen maar met de speed van een paashaas naar Albert Heijn Willem van Noortplein!

Albert Heijn Willem van Noortplein is ook geopend op goede vrijdag en 1e en 2e paasdag. 

Albert Heijn Willem van Noortplein supermarkten

Nu open08:00 - 21:00

Willem van Noortplein 6, Utrecht

Bekijk meer:supermarkten

 

<< < Pagina 1 / 8 >
⟵ swipe swipe ⟶