Wanneer openen Primark en Hudson’s Bay nou in Utrecht?

Door Janine Guijt 21 augustus 2018

In november 2016 werd bekend dat Primark en Hudson’s Bay naar Utrecht komen en zich gaan vestigen in het oude V&D-pand in Hoog Catharijne. Inmiddels leven we in de tweede helft van 2018 en vragen we ons af: hoe staat het met deze plannen en – belangrijker nog – wanneer openen de deuren van deze bekende winkelketens?

In 2016 werd voorspeld dat de winkels vóór Kerst 2018 klaar zouden zijn om Utrechters te ontvangen. Het lijkt er jammer genoeg op dat dat niet helemaal gaat lukken, want het AD Utrechts Nieuwsblad schreef afgelopen weekend dat Hudson’s Bay en Primark pas volgend jaar openen in Hoog Catharijne.

‘Voorjaar 2019’

Als je je agenda er al bij hebt gepakt, omdat je dolgraag de exacte datum van de opening erin zou schrijven, dan hebben we slecht nieuws voor je. We hebben namelijk contact gehad met IEF Capital, het bedrijf dat de panden waar Primark en Hudson’s Bay zich gaan vestigen beheert, en zij laten weten dat ze nog niets over een exacte openingsdatum kunnen zeggen. Een medewerker van Klépierre (eigenaar van Hoog Catharijne) laat weten dat het waarschijnlijk voorjaar 2019 gaat worden.

We’ll keep you posted

Goed, we zijn niet héél veel wijzer geworden, maar je moet er dus zeker niet op rekenen dat je je kerstinkopen dit jaar bij Primark en Hudson’s Bay doet. Volgend jaar moet dat – als alles goed gaat – wél lukken. En natuurlijk houden we je via indebuurt op de hoogte van de opening van deze (en nog veel meer!) winkels in Utrecht. Wil je echt niks missen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief.

Nieuwsbrief

We willen je graag op de hoogte houden van alle leuke verhalen uit Utrecht. Maar iedereen heeft natuurlijk zijn of haar eigen voorkeur. Kies daarom de nieuwsbrief variant(en) die het beste bij jou past en wij zorgen dat je niets meer mist!

VIDEO: in november opent het nieuwe gedeelte van Hoog Catharijne

Vanaf vrijdag 9 november kun je weer een rondje lopen in Hoog Catharijne. Dan opent de Zuidpassage i...

Meer over

Nieuws Winkelen

adv.