Utrecht

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Tot wel € 1000,- voordeel op een nieuwe e-bike: bij deze winkel moet je zijn

Aangeboden door Bigline 28 oktober 2020
In deze roerige tijden vind je het misschien niet heel prettig om met het openbaar vervoer te reizen. Hoe je dan tóch mobiel kunt blijven? Een e-bike biedt de oplossing. Mocht je overwegen een elektrische fiets aan te schaffen, dan is dit het moment om dat te doen. Fietsenwinkel Bigline geeft nu namelijk heel veel voordeel op diverse e-bikes.

Als je nu een e-bike aanschaft bij Bigline profiteer je bij diverse modellen van voordelen tussen de € 200,- en € 1000,- euro. Dát is voordelig shoppen!

Testritje? Kan gewoon!

Voor je beslist welke e-bike er uiteindelijk mee naar huis gaat, is het wél zo fijn om eerst een testrondje te fietsen. In de megastore van Bigline vind je een indoorfietspad waarop je naar hartelust meer dan honderd verschillende elektrische fietsen kunt testen. En mocht je na afloop nog steeds niet weten welke e-bike het meest geschikt is, dan kun je altijd advies vragen aan een van de medewerkers.

Tijdelijk: je e-bike gratis een jaar verzekerd

Heb je eenmaal een mooie e-bike uitgezocht, dan wil je daar natuurlijk zo lang mogelijk van genieten. Om er zeker van te zijn dat dit kan, biedt Bigline momenteel – via de ANWB – fietsverzekeringen aan. De prijs en duur daarvan verschillen per type verzekering. Omdat ze het bij Bigline belangrijk vinden dat jij zorgeloos de weg op kan, is je e-bike tijdelijk het eerste jaar gratis verzekerd. Dat is nog eens fijne service!

Tekst gaat verder onder de foto

ebike bigline
Foto: Bigline

Superdeluxe

Neem je graag het zekere voor het onzekere? De meest luxe verzekering die er is, is de Blijven Fietsen Verzekering. Matthias van Bigline legt uit wat je kunt verwachten: “Deze verzekering staat vooral bekend om de track & trace. Bij diefstal spoort de ANWB jouw fiets daarmee op. En is je e-bike na 48 uur niet teruggevonden? Dan krijg je de eerste vijf jaar het volledige aankoopbedrag vergoed.”

Goed voorbereid de weg op

Naast fietsen verkoopt Bigline ook allerlei handige accessoires waarmee je nóg comfortabeler en beter voorbereid de weg op gaat. Denk bijvoorbeeld aan fietstassen waarin je al jouw spullen kwijtkunt, sterke sloten en zelfs telefoonhouders.

Ben je benieuwd naar het volledige assortiment van Bigline? Via de oranje button hieronder ga je naar de website. Langsgaan in de ruime showroom kan natuurlijk ook! Je bent zeven dagen per week welkom aan de Ambachtsweg 2.Deze bijdrage wordt je aangeboden door Bigline. Meer over Bigline ontdekken?

Bigline


Gesloten10:00 - 18:00

Ambachtsweg 2, Utrecht

adv.