Telecombinatie Oog in Al helpt je tot €250,- per jaar besparen op je vaste lasten

Aangeboden door Telecombinatie Oog in Al 10 augustus 2017

Word jij ook altijd zo chagrijnig als je je bankrekening checkt en ziet dat er weer een rits aan vaste lasten is afgeschreven? Telefoonrekening, internet, gas, water, licht… Het is elke keer weer een flinke hap uit je salaris. Kan dat niet voordeliger? Grote kans dat het antwoord ‘ja’ is, zegt Ruben van Telecombinatie Oog in Al.

Doe de Bespaarcheck

“Veel mensen weten niet dat ze flink kunnen besparen op vaste lasten als internet, tv, telefonie en energie”, vertelt Ruben. “Of ze nemen genoegen met de contracten die ze hebben, omdat ze denken dat het veel gedoe is om over te stappen.” En laat dat laatste nu precies iets zijn waar Ruben je mee helpt. Hoe dat werkt? Heel simpel. Je komt langs bij hem in de winkel en onder het genot van een goede bak koffie doe je met Ruben de Bespaarcheck. Ruben kijkt samen met jou heel kritisch naar je contracten en je verbruik. Heb je bijvoorbeeld vijf jaar geleden een telefoonabonnement voor de vaste lijn afgesloten, maar bel je vrijwel alleen maar mobiel? Of betaal je voor televisiezenders waar je nog nooit naar gekeken hebt? En wordt het niet eens tijd om over te stappen naar een andere energiemaatschappij?

Onafhankelijk en eerlijk

Ruben brengt jouw hele situatie in kaart, voorziet je van onafhankelijk en eerlijk advies én stelt vervolgens een pakket samen dat hier perfect op aansluit. Omdat hij op de hoogte is van alle actuele aanbiedingen én omdat Telecombinatie groot inkoopt en scherpe deals aan kan bieden, zit de kans er dik in dat je op deze manier flink wat geld over houdt: je besparing kan zelfs oplopen tot €250,- per jaar.

Ruben regelt het voor je

Wat je met het onafhankelijke advies van Telecombinatie doet? Dat is helemaal aan jou. Je mag de informatie gerust mee naar huis nemen om het daar nog eens rustig door te nemen. Besluit je om het voor jou samengestelde pakket af te nemen? Dan kun je vanaf dat moment achterover leunen, want vanaf hier neemt Ruben het van je over en zorgt dat alles geregeld wordt.

Loop binnen of maak een afspraak

Benieuwd of jij ook kunt besparen maandelijkse uitgaven als tv, internet, bellen, gas, licht en elektra? Je mag altijd binnenlopen bij Telecombinatie Oog in Al, maar wil je zeker weten dat je direct wordt geholpen kan je ook altijd een afspraak maken.

Telecombinatie Oog in Al speciaalzaken

nu open09:30 - 18:00

Händelstraat 77 B, Utrecht

Bekijk meer:speciaalzaken
Deze Partnerbijdrage wordt je aangeboden door Telecombinatie Oog in Al en staat los van de redactionele berichten binnen het indebuurt-platform.