Utrecht

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

5 x waarom een bezoek aan Shoppingcenter Overvecht een feestje is

Aangeboden door Shoppingcenter Overvecht 19 oktober 2020

Als je vindt dat winkelen niet alleen leuk maar ook efficiënt moet zijn, ben je bij Shoppingcenter Overvecht aan het juiste adres. Het gezellige winkelcentrum heeft maar liefst honderd winkels onder één dak, dus vind je er zo goed als alles wat je hartje begeert. Er zijn nog meer redenen waarom je zeker eens bij Shoppingcenter Overvecht wilt langsgaan, kijk maar! 

Pagina 1/5
⟵ swipe swipe ⟶

Er komen af en toe nieuwe hotspots bij

Foto: Shoppingcenter Overvecht
Foto: Shoppingcenter Overvecht

Van Nike Clearance Store en G-Star outlet tot Albert Heijn XL en HEMA: het is slechts een kleine greep uit de winkels die je vindt in Shoppingcenter Overvecht. En het leukste is: er komen af en toe ook nieuwe hotspots bij! Zo opende onlangs een tweede Bruna en is er sinds kort een fijne plek om neer te strijken voor een kop koffie met wat lekkers: Patisserie Overvecht. De kiosk op het HEMA-plein is pas geleden afgebroken en daarvoor komt een toffe nieuwe zaak mét terras. Wordt vervolgd…

Welke winkels je nog meer vindt in Shoppingcenter Overvecht bekijk je hier.

Toffe acties en events op de agenda

Shoppingcenter Overvecht
Kerst 2019 | Foto: Shoppingcenter Overvecht

Bij Shoppingcenter Overvecht is eigenlijk altijd wel iets te beleven! Zo organiseert het winkelcentrum regelmatig leuke (win)acties en evenementen. Met name in de wintermaanden is er normaal gesproken van alles te doen in en rondom het Shoppingcenter. In coronatijd ziet de agenda er uiteraard iets anders uit dan normaal, maar gelukkig organiseert het winkelcentrum alsnog leuke acties rondom de feestdagen. Houd de website in de gaten en blijf op de hoogte!

Bloemist Jos is terug van weggeweest!

Bloemenzaak Jos
Foto: Shoppingcenter Overvecht

Utrechters die door de jaren heen regelmatig in Shoppingcenter Overvecht zijn geweest, herkennen de man op deze foto vast meteen! Jos was namelijk meer dan dertig jaar eigenaar van de bloemenspeciaalzaak in het winkelcentrum. Sinds kort zit er een andere winkel in het pand, maar gelukkig heeft Jos wel weer een comeback gemaakt. Hij staat nu namelijk met zijn bloemenkar op het C&A-plein van het winkelcentrum.

Goed bereikbaar en gratis parkeerplekken voor de deur

Shoppingcenter Overvecht
Foto: Shoppingcenter Overvecht

Of je nu de auto, de fiets of het openbaar vervoer pakt: Shoppingcenter Overvecht is voor alle Utrechters goed bereikbaar. Vanuit het centrum is het maar twaalf minuten fietsen, en als je bus 1 pakt vanaf Utrecht Centraal sta je binnen twintig minuten in het Shoppingcenter. Pak je de auto, dan kun je die gemakkelijk én gratis voor de deur kwijt. Het parkeergedeelte voor de Albert Heijn XL is namelijk afgerond. Let op: aan de voorzijde van het winkelcentrum zijn nog wel werkzaamheden aan de gang.

Hier is het warm en behaaglijk

Shoppingcenter Overvecht
Foto: Shoppingcenter Overvecht

De herfst is begonnen en dat is wel te zien aan de weerberichten voor de komende tijd. Heb je geen zin om op een regenachtige, frisse dag uren door de stad te sjokken, op zoek naar een cadeau of nieuwe kleren? Shoppingcenter Overvecht is volledig overdekt, dus hoef je hier nooit een paraplu mee te nemen voor tijdens het winkelen. Daarnaast is het in de binnenstad vaak druk, waardoor afstand houden af en toe lastig kan zijn. Als je de drukte achter je wilt laten, ben je hier welkom!


Deze bijdrage wordt je aangeboden door Shoppingcenter Overvecht. Meer over Shoppingcenter Overvecht ontdekken?

Shoppingcenter Overvecht winkelcentra

Geopend07:30 - 21:00

Seinedreef 40, Utrecht

Bekijk meer:winkelcentra
Pagina 1/5
⟵ swipe swipe ⟶

adv.