Online/offline: deze winkels gingen van webshop naar echte winkel in Utrecht

Door Anne-Meike van den Berg 14 februari 2018

Een hele tijd terug alweer lanceerde de ene na de andere winkel een webshop. Want een winkel zónder webshop..? Dat kon écht niet meer. Hoe grappig: de laatste tijd zien we juist het omgekeerde gebeuren. Ondernemers die eerst alleen online te vinden waren, openen nu vaak ook een fysieke winkel. Ook in Utrecht zijn veel shops die online begonnen, nu ook offline te bezoeken. En dat is leuk!

<< < Pagina 1 / 5 >
⟵ swipe swipe ⟶

My Jewellery

My Jewellery UtrechtZeven jaar geleden begon Sharon Hilgers met het maken en online verkopen van sieraden. Gewoon, omdat ze dat leuk vond. Inmiddels is My Jewellery uitgegroeid tot een supersuccesvol online label. In 2015 opende Sharon haar allereerste winkel in Den Bosch. En – jawel – ook in de Domstad kun je de sieraden, kleding en accessoires vinden. Aan het Oudkerkhof, om precies te zijn.

My Jewellery juweliers

Nu gesloten12:00 - 17:00

Oudkerkhof 5, Utrecht

Bekijk meer:juweliers

Frümel

frumel-utrecht
Foto: Facebookpagina Frümel

Frümel is de zaak van Sanne en Roel, beide verzot op vintage meubels. Ze rijden stad en land af om te speuren naar mooie spullen. De meeste items komen uit Limburg en zijn gevonden op Marktplaats, op rommelmarkten of in kringloopwinkels. Van kasten tot stoelen, spiegels, lampen en vazen. Eerst alleen in de webshop te koop, nu – gelukkig – ook in de winkel aan de Amsterdamsestraatweg.

Vintagewinkel Frümel vintage

Vandaag gesloten

Amsterdamsestraatweg 322, Utrecht

Bekijk meer:vintage

All the Luck in the World

all-the-luck-in-the-world-utrechtSieraden, vintage tassen en woonaccessoires: je vindt het allemaal bij conceptstore All the Luck in the World aan de Utrechtse Zadelstraat. Wij zijn fan van het kleine zaakje en vinden het dan ook héél jammer dat de winkel gaat sluiten. Gelukkig: de webshop, waar All the Luck in the World ooit mee begon, blijft gewoon bestaan. En je kunt ook in Amsterdam nog naar een ‘gewone’ All the Luck-winkel.

all-the-luck-in-the-world-utrecht

All the Luck in the World gaat sluiten – koop iets moois nu het nog kan!

Conceptstore Alle the Luck in the World aan de Zadelstraat in Utrecht gaat sluiten. De winkel vol si...

Concept Store All the Luck in the World cadeauwinkels

Nu gesloten13:00 - 17:00

Zadelstraat 15, Utrecht

Bekijk meer:cadeauwinkels

Comma

comma-utrechtConceptstore Comma aan de Amsterdamsestraatweg is een winkel vol kleine winkeltjes. Kleine, creatieve ondernemers, start-ups en webshops (!) kunnen bij Comma een kast huren die ze naar eigen smaak mogen inrichten. In de winkel vind je dus ook allerlei verschillende producten: woonaccessoires, sieraden, kaarten en kleding maar bijvoorbeeld ook bijzondere lolly’s.

Winkel vol winkeltjes conceptstores

Vandaag gesloten

Amsterdamsestraatweg 271, Utrecht

Bekijk meer:conceptstores

Little Wannahaves

Little Wannahaves Utrecht
Foto: Little Wannahaves

Op zoek naar een origineel kindercadeautje? Wij denken dat je zomaar eens heel goed kunt slagen bij Little Wannahaves aan de Zakkendragerssteeg. Je vindt hier accessoires voor kinderen, zoals tassen en sieraden, duurzaam speelgoed en design voor de kinderkamer. Al dat moois kon je eerst alleen online bestellen maar – hoera! – sinds 2015 ook kopen in een échte winkel dus.

Little Wannahaves speelgoedwinkels

Vandaag gesloten

Zakkendragerssteeg 8, Utrecht

Bekijk meer:speelgoedwinkels
<< < Pagina 1 / 5 >
⟵ swipe swipe ⟶

Meer over

Winkelen

adv.