Utrecht

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Nieuw in het schap! 4 x deze producten shop je nu gewoon bij AH Willem van Noortplein

Aangeboden door Albert Heijn Willem van Noortplein 9 september 2020

Als je al jarenlang bij dezelfde supermarkt boodschappen doet, weet je er blindelings de weg. Uitgebreid langs de schappen gaan is er dus niet meer bij. Zonde! Wanneer je de tijd neemt voor je ronde door de super, ontdek je namelijk regelmatig nieuwe of bijzondere producten. Omdat jij vast geen zin hebt om hier uren rond te struinen, gingen wij voor je op supermarktsafari. We tippen vier producten die sinds kort gewoon bij Albert Heijn aan het Willem van Noortplein in de schappen liggen.

Pagina 1/5
⟵ swipe swipe ⟶

Voordeel pakken met de AH prijsfavorieten

Foto: indebuurt Utrecht
Foto: indebuurt Utrecht

Oplettende winkelaars hebben ze vast al opgemerkt, de lichtblauwe randen die her en der prijskaartjes van producten omlijsten. “Die bordjes geven aan wat onze prijsfavorieten zijn: de meest schappelijk geprijsde producten”, vertelt supermarktdirecteur Gertjan Nijhuis. “We begonnen klein, maar inmiddels zijn er zo’n 1300 verschillende prijsfavorieten. Door de hele winkel heen kom je de bordjes tegen, zodat je de best geprijsde producten makkelijk herkent.” Als je op de kleintjes let, is het dus slim om tijdens je boodschappenronde alert te zijn op de blauwe bordjes. “Op deze manier zie je meteen dat je ook voor goedkope producten bij ons terechtkunt!”

Handig: wegwerpmondkapjes

Albert Heijn Willem van Noortplein
Foto: indebuurt Utrecht

Nog een product dat je sinds kort bij Albert Heijn aan het Willem van Noortplein vindt: mondkapjes. “Een jaar geleden had ik natuurlijk niet gedacht dat we dit ooit zouden gaan verkopen”, vertelt Gertjan lachend. “Sinds juni liggen ze toch in de schappen. Ze worden veel gekocht, zeker in de vakantieperiode. In sommige landen moet je op openbare plekken mondkapjes dragen, dus is het wel zo handig als je altijd een voorraadje in de auto hebt liggen.”

Pepernoten in nieuwe smaken

Foto: Albert Heijn Willem van Noortplein
Foto: indebuurt Utrecht

Bij het zien van deze foto’s is je eerste gedachte misschien: nu al?! Dat herkent Gertjan wel: “Tsja… mensen gaan steeds later op vakantie, dus lijkt het misschien alsof de pepernoten steeds vroeger komen. Toch worden ze nu al gekocht, hoor.” Het peper- en kruidnotenassortiment van de supermarkt is ieder jaar weer iets anders, vertelt Gertjan. “Dit jaar hebben we bijvoorbeeld voor het eerst stroopwafelkruidnoten. Daarnaast verkopen we nu ook glutenvrije kruidnoten en speculaasjes. Biologische kruidnoten hebben we uiteraard ook, maar die zijn niet nieuw.” Als je trek hebt in een chocoladeletter moet je nog even wachten: “Die komen altijd pas later in het jaar.”

Voor de kleine trek: mini’s op de bakkersafdeling

Foto: indebuurt Utrecht

De volgende stop is de bakkersafdeling van de winkel. “Saucijzenbroodjes, appelflappen en bijvoorbeeld kaasbroodjes verkochten we al in ‘normaal’ formaat, maar sinds een paar weken kun je ook mini’s bij ons kopen”, zegt Gertjan. “Er liggen zakjes die je zelf kunt vullen met alles wat je lekker vindt. Handig als bijvoorbeeld niet iedereen thuis hetzelfde lust.” Je hebt keuze uit diverse mini’s, waaronder koffie-, spinazie-feta- en frikandelbroodjes.

Bonustip voor de jongste winkelaars

Foto: indebuurt Utrecht
Foto: indebuurt Utrecht

Dit is weliswaar geen nieuw product, maar wél een leuke tip die we met je willen delen. In de Albert Heijn-vestiging aan het Willem van Noortplein is namelijk een leuk themagedeelte ingericht voor de jongste bezoekers.

Als je door de winkel loopt en langs de koeling met visproducten komt, stuit je op een gele knop. Als je daarop drukt, staat je een leuke verrassing te wachten. “Afgelopen zomer was het themagedeelte leeg en kinderen waren daar wel teleurgesteld over. Nu er weer wat staat, zien we af en toe weer kleintjes een dansje doen in het gangpad.” Benieuwd waar Gertjan het over heeft? De tweede foto in de galerij geeft vast een klein voorproefje.

Lees meer over Albert Heijn Willem van Noortplein: 

AH Willem van Noortplein

5 x dit is waarom Utrechters graag boodschappen doen bij AH Willem van Noortplein

Albert Heijn heeft in onze stad heel wat verschillende winkels, maar bij het filiaal aan het Willem ...

Anneke werkt bij AH Willem van Noortplein: ‘Sommige klanten brengen bloemen als bedankje’

Gertjan en Jolanda zijn al bijna 40 jaar (!) partners in crime én business

Ingrid werkt al bijna 40 (!) jaar bij Albert Heijn: ‘Iedere dag is weer anders’


Deze bijdrage wordt je aangeboden door Albert Heijn Willem van Noortplein. Meer over Albert Heijn Willem van Noortplein ontdekken?

Albert Heijn Willem van Noortplein supermarkten

Gesloten08:00 - 22:00

Willem van Noortplein 6, Utrecht

Bekijk meer:supermarkten

 

Pagina 1/5
⟵ swipe swipe ⟶

adv.