Utrecht

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Mannen: hier in Utrecht moet je zijn voor een goed pak voor je bruiloft

Aangeboden door Thom Broekman 22 maart 2019

Jij gaat trouwen. Gefeliciteerd! Grote kans dat je al aardig wat online kledingwinkels hebt bezocht om je op een trouwpak te oriënteren. Wil je honderd procent zeker weten dat je met het pak van je leven thuiskomt? Ga dan vooral offline verder met winkelen en loop binnen bij Thom Broekman. Bij deze herenkledingzaak helpen ze je gegarandeerd aan je droom kostuum. Hoe we dat zo zeker weten? Hierom! 

Pagina 1/5
⟵ swipe swipe ⟶

Je bent niet de eerste

Thom Broekman Trouwpakken

Ga je voor een trouwpak naar Thom Broekman, weet dan: je bent niet de eerste. Sinds 1837 worden op deze plek in Utrecht heren in pak gestoken. De adviseurs in de winkel weten het fijne van ieder kostuum. Zij helpen je graag op weg.


Meer over Thom Broekman ontdekken?

Thom Broekman kledingwinkels

Geopend10:00 - 18:00

Lange Elisabethstraat 20, Utrecht

Bekijk meer:kledingwinkels

Keuze uit de mooiste merken

Thom Broekman Trouwpakken

Als je een trouwpak gaat uitzoeken bij Thom Broekman, word je gekoppeld aan een persoonlijk adviseur. Dat is geen overbodige luxe, want het assortiment van Thom Broekman is ontzettend breed. Van mödisch tot klassiek, tweedelig of driedelig van merken als HUGO BOSS, Corneliani, Thomas Henderson of Digel. Vind daar maar eens de ware outfit tussen!

Op maat gemaakt voor jou (of beter gezegd: voor jullie)

Thom Broekman Trouwpakken

Heb je het juiste pak gevonden, dan zorgen de tailor-specialisten ervoor dat het op maat wordt gemaakt. Zo weet je zeker dat je goed voor de dag komt op de grote dag! Wil je het echt goed aanpakken? Dan kun je er ook voor kiezen om je complete pak zelf samen te stellen. Van het model tot de stof en de manchetknopen. Als je daar volmondig ‘ja’ tegen zegt, dan is het Made to Measure kostuum voor jou.

Voor stijlvolle details wordt gezorgd

Thom Broekman Trouwpakken

Een pak komt pas echt goed uit de verf als je het combineert met de juiste details. Een prachtig paar schoenen, een goede riem, een stijlvolle stropdas. Juist met deze elementen kun je ervoor zorgen dat je een stralende verschijning bent op je trouwdag. En wat misschien nog veel belangrijker is: die extra’s zorgen er ook voor dat je – ook op het gebied van kleding – een perfect match bent met jouw wederhelft.

Je kunt je aankoopbedrag terugverdienen

Thom Broekman Trouwpakken

Wat een trouwpak precies kost, hangt af van de keuzes die je maakt. Maar wat we wel zeker weten, is dat je bij Thom Broekman je trouwpak kunt terugverdienen. Dat is nog eens een mooie huwelijkscadeau! Aan de actie zijn wel een paar spelregels verbonden. Hieronder leggen we uit hoe het precies werkt:

  • Je verwijst vrienden, familie en andere bruiloftsgasten door naar Thom Broekman;
  • Bruiloftgasten dienen een uitnodiging van de bruiloft te laten zien en doen een aankoop van minimaal €600,- per persoon;
  • Per aankoop van minimaal €600,- ontvang je 10% korting op je trouwpak;
  • Het terugverdiende bedrag krijg je terug in een waardecheque die vrij te besteden is.

Zo kun je er ook na de bruiloft onweerstaanbaar uitzien! Zin gekregen om je trouwpak te kopen bij Thom Broekman? Kom dan naar de winkel aan de Lange Elisabethstraat in Utrecht en maak kennis met jouw persoonlijk adviseur.

Pagina 1/5
⟵ swipe swipe ⟶

adv.