Utrecht

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Kerstdiner of Oud en Nieuw-feest? Hier scoor je de allermooiste jurk

Aangeboden door Lady Gala 9 december 2017

Tijdens de feestdagen mag je helemaal uitpakken en je dagelijkse kloffie voor een fancy jurk verruilen. Wil je écht van top tot teen shinen? Dan moet je zeker een bezoekje brengen aan Lady Gala.

Bij Lady Gala in ShoppingCenter Overvecht vind je mooie galajurken en hippe cocktailjurkjes in allerlei kleuren, soorten en maten. Naast jurken kun je bij Lady Gala ook terecht voor pumps, clutches en andere accessoires. Je kunt je dus van top tot teen in glamour hullen voor je kerstdiner of Oud en Nieuw-feest. Als je hier niet de perfecte partydress gaat vinden, dan weten wij het ook niet meer…

Atelier in Istanbul

De productie van al dat moois gebeurt trouwens in het eigen atelier in Istanbul. Al 15 jaar heeft de familie Tran, van wie de zaak is, soortgelijke winkels in Istanbul. De zaak in Overvecht is de eerste in Nederland. Eigenaar Ai Tuyet Tran vertelt: “Wij combineren de Italiaanse stijl met het Turkse vakmanschap en daar zijn we ontzettend trots op.”

Huren kan ook!

Zit je wat krap bij kas, of weet je nu al dat zo’n mooie galajurk na een avond shinen voorgoed in de kast belandt? Dan kun je ook een jurk huren bij Lady Gala.

Mocht je toch een jurk willen kopen, dan kan deze overigens helemaal voor jou op maat gemaakt worden. Ook fijn: deze maand (tot eind dcember) is er ook nog eens sale bij Lady Gala! Op alle korte jurken geldt een korting van 20% en op de avondjurken krijg je zelfs 50% korting. Hier lees je meer over de actie.Meer over Lady Gala ontdekken?

Lady Gala

kledingwinkels

Gesloten09:00 - 21:00

Roelantdreef 16/17, Utrecht

Bekijk meer:kledingwinkels

adv.