Utrecht

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Yes! Kaasspeciaalzaak Zuivelhoeve opent in centrum Utrecht (en je scoort er óók lekkers voor bij de borrel!)

Aangeboden door Zuivelhoeve Utrecht 16 november 2020

Dát is nog eens leuk nieuws om de week mee te beginnen: aan de gezellige Lijnmarkt opent dinsdag 17 november de gloednieuwe kaasspeciaalzaak Zuivelhoeve! In de winkel vind je straks uiteraard héél veel heerlijke kazen, maar je kunt er bijvoorbeeld ook terecht voor eigen samengestelde borrelplanken, dagelijks vers gebrande noten, worsten, wijnen en meer delicatessen. In de openingsweek profiteer je bovendien van diverse leuke acties: reden genoeg om langs te gaan!

Kaasliefhebbers die graag wat te kiezen hebben, zitten bij Zuivelhoeve Utrecht goed, zo vertelt franchisenemer Daniël Rovers: “Bij ons vind je een ruim assortiment aan Noord-Hollandse en boerenkazen. Daarnaast shop je bij ons meer dan honderd verschillende buitenlandse kazen: van romige brie, tot pikante Roquefort en Vacherin Mont d’Or; heerlijke smeltkaas voor in de oven. Ook voor kaasfondue of raclette ben je bij ons aan het juiste adres!”

Tekst gaat verder onder de foto

Foto: Zuivelhoeve
Foto: Zuivelhoeve

Nóg meer lekkers voor bij de borrel

Als je een uitgebreide borrel met heerlijke hapjes wel weet te waarderen, kun je bij Zuivelhoeve Utrecht je hart ophalen! Daniël vertelt: “Wij branden onze noten dagvers, drogen onze worsten volgens eigen receptuur en verrassen je graag met onze huisgemarineerde olijven en salades. Om het nog makkelijker te maken, biedt Zuivelhoeve Utrecht ook borrelplanken aan die kant-en-klaar zijn óf die je zelf samenstelt. “Je krijgt dan een plank met kleine vakjes die je kunt laten vullen met bijvoorbeeld kazen, tapas, noten en worstjes naar keuze. Wij bereiden alles voor, zodat jij ‘m alleen nog hoeft op te halen en zó door kunt naar de borrel. Zelfs dipjes, crackers, toastjes en biertjes of wijnen regelen wij.”

Tekst gaat verder onder de foto

Foto: Zuivelhoeve
Foto: Zuivelhoeve

De place to be voor een leuk cadeaupakket

Ben je met de feestdagen in aantocht op zoek naar een persoonlijk cadeau voor iemand anders (of jezelf)? Dat komt goed uit, want Zuivelhoeve Utrecht biedt ook leuke cadeaupakketten aan. “Wie wil er nou niet een pakket samengesteld met een kaasje, worstje, nootje en daarbij een lekker flesje wijn of bier?” Maak je het liever nóg persoonlijker? “Kom dan langs in de winkel om je te laten inspireren door al het lekkers dat we hebben. Dan kunnen we meteen een op maat gemaakt cadeaupakket of relatiegeschenk voor je samenstellen!”

Kaas die vers van ’t mes komt

Je vindt Zuivelhoeve binnenkort aan de Lijnmarkt 20 in Utrecht: een hele centrale locatie waar Daniël heel blij mee is. “De winkel zit in een karakteristiek pand in een hele gezellige straat. Aan de Lijnmarkt vind je meerdere speciaalzaken, waaronder een bakker. Ik denk dat een kaasspeciaalzaak een mooie toevoeging is! En daarnaast is de Dom maar 150 meter verderop: we liggen dus echt op de route voor veel mensen.”

Daniël hoopt dat hij binnenkort veel klanten blij kan maken de mooie producten van Zuivelhoeve en goed advies. “Wij helpen jou graag bij het samenstellen van een goed gevulde kaasplank of een lekker fonduerecept’’. 

Over Zuivelhoeve

Komt de naam Zuivelhoeve je bekend voor? Dat kan kloppen, want de zuivelproducten van het familiebedrijf zijn op nog meer plekken te koop. Daarnaast bestaan in Nederland al zo’n zeventig winkels van Zuivelhoeve. De oorsprong van Zuivelhoeve ligt in Twente, waar Gerjhan en Diane Roerink in 1981 begonnen met een klein winkeltje aan de boerderij. De producten die het stel verkocht waren gemaakt van melk van hun eigen koeien. Nu, bijna veertig jaar later, draait het bij Zuivelhoeve nog steeds om het maken en verkopen van ambachtelijke zuivelproducten.

Kom je ook langs?

De winkel van Zuivelhoeve aan de Lijnmarkt 20 in Utrecht is open vanaf 17 november 2020. De openingstijden van de winkel bekijk je hier. Volg Zuivelhoeve Utrecht ook op Facebook en Instagram en blijf op de hoogte!Deze bijdrage wordt je aangeboden door Zuivelhoeve Utrecht. Meer over Zuivelhoeve Utrecht ontdekken?

Zuivelhoeve Utrecht


Gesloten09:00 - 18:00

Lijnmarkt 20, Utrecht

  • Wil jij een 'Nieuw in Utrecht' alert ontvangen?
    Laat jouw e-mailadres achter en ontvang een seintje als we schrijven over nieuwe winkels, horeca of andere nieuwe plekken in Utrecht.

adv.