Shoptip: je kunt het zo gek niet bedenken of je vindt het daar, op De Utrechtse Bazaar

Aangeboden door De Utrechtse Bazaar 18 mei 2018

Van speelgoed tot een knipbeurt en van vers fruit tot tweedehands pareltjes: je kunt het zo gek niet bedenken, of je vindt het op De Utrechtse Bazaar. Al ruim dertig jaar is deze megamarkt een begrip in ons stadsie (en ver daarbuiten) en deze maand kun je op zaterdag nog gratis naar binnen ook! 

Iedere zaterdag en zondag vind je in Papendorp de gezelligste overdekte markt van het land. Honderden verschillende standhouders toveren met elkaar het tienduizend vierkante meter oppervlak om tot een waar shopparadijs. Hier vind je zo’n beetje alles wat je mogelijkerwijs nodig kan hebben (en dat is héél veel): van spijkerbroek tot snoep en van parfum tot versgebrande noten. En ook als je toe bent een een knipbeurt, je je nagels wilt laten doen of je wenkbrauwen geëpileerd moeten worden, kun je op De Utrechtse Bazaar terecht. Ben je klaar met shoppen of verzorgd worden, dan kun je neerploffen in de foodcourt waar je je tegoed doet aan (nog meer) lekkers.

Verrassend én vertrouwd

Het leuke aan de markt is: geen dag is er hetzelfde. Naast een aantal vaste standhouders zijn er iedere keer namelijk weer wisselende kramen te vinden. Elke week is het dus weer een verrassing wat voor moois en lekkers je kunt shoppen op De Utrechtse Bazaar.

Tekst loopt door onder de foto.

utrechtse bazaar markten in utrecht

Van bingo tot zweefmolen

Overigens is De Utrechtse Bazaar veel meer dan alleen een markt waar je van alles kunt vinden tegen absolute bodemprijzen. Zo kun je er ook terecht voor onder andere live optredens, bingo, kinderattracties (zei iemand daar zweefmolen?!), een dj en nog veel meer.

Gratis dagje uit

Je hoort het, je kunt je prima een hele (mid)dag vermaken op De Utrechtse Bazaar. In de maand mei kan dat ook nog eens op een heel voordelige manier, namelijk voor helemaal noppes-nada-niente. Voor het eerst sinds de opening in 1981 hoef je als bezoeker namelijk geen entree te betalen op zaterdag. En laat het parkeren nou ook nog eens hartstikke gratis zijn. Kun je die vrijgekomen euro’s mooi weer besteden op de markt!

De Utrechtse Bazaar

markten

Vandaag gesloten

Groenewoudsedijk 6, Utrecht

Bekijk meer:markten

adv.