Utrecht

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Huis onderverhuren? 3 x manieren om je voordeur op afstand te openen

Aangeboden door De Sleutelkoning 19 juni 2018

De Sleutelkoning in Utrecht heeft een oplossing voor al jouw sleutelproblemen. Eerder gaf hij ultieme tips waardoor je nooit meer sleutels kwijtraakt. Nu vertelt hij wat je kunt doen als je jouw huis wil openstellen voor vakantiegangers, bijvoorbeeld omdat je zelf een tijdje met vakantie gaat en je huis onderverhuurt. 

Pagina 1 / 4
⟵ swipe swipe ⟶

Elektrisch deurslot

De Sleutelkoning Utrecht
Foto: Unsplash/ Tomas Mata

Jij dacht dat alleen Ali Baba spontaan deuren kon openen? Niet dus! Met een elektrisch deurslot kun je op afstand jouw eigen voordeur ontgrendelen. Dat doe je gewoon met een app, die ook de optie biedt om extra digitale sleutels aan te maken. Hartstikke handig natuurlijk, als je jouw gasten tijdelijk toegang wil geven tot jouw woning. Ook leuk: je kunt zien wanneer de sleutel is gebruikt. Zo weet je precies wanneer jouw gasten arriveren en weer zijn vertrokken. Wel zo handig! 

Kastje met een code

De Sleutelkoning Utrecht
Foto: Unsplash/Matthew Feeney

Een kastje met een code is volgens de Sleutelkoning een veelgebruikte manier om gasten toegang te geven tot een woning. “Je stopt een sleutel in het kastje, bedenkt een code en hangt het op een onopvallende plek vlakbij de deur. De code kun je vervolgens doorgeven aan de gasten als ze op het punt staan om te arriveren.”

Natuurlijk zit er verschil in de soorten sleutelkastjes. Je hebt de kantoorversies, die zijn met een hamer zo van een muur gehaald en opengebroken. Kies je voor een sleutelkastje, investeer dan in een goed merk met een goede kwaliteit. Die zijn met geen mogelijkheid stuk te krijgen! De Sleutelkoning vertelt je er in zijn winkel alles over.

Sleutel onder de bloempot

De Sleutelkoning Utrecht
Foto: Unsplash/ Samuel Zeller

Ook voor de ouderwetse kijk-maar-onder-de-bloempot-manier van sleuteloverdracht kun je naar de Sleutelkoning. Een extra sleutel is er namelijk zo gemaakt, ook als het om een wat lastiger model gaat. En heb je ook een bloempot nodig? Dan zul je toch even een deurtje verder moeten kijken! Want bij de sleutelkoning zijn ze vooral goed met… sleutels!

Hier staat de deur altijd open!

De Sleutelkoning

Maak kennis met de sleutelkoning himself en kom langs in de winkel aan de Wittevrouwenstraat 20! Hij geeft je er graag een demonstratie met het elektrisch slot. En wil je er naast sleutels ook een bloempot scoren, dan heeft hij vast nog wel een tip waar je die kunt halen.


Deze bijdrage wordt je aangeboden door De Sleutelkoning. Meer over De Sleutelkoning ontdekken?

De Sleutelkoning klusbedrijven

Gesloten08:30 - 18:00

Wittevrouwenstraat 20, Utrecht

Bekijk meer:klusbedrijven
Pagina 1 / 4
⟵ swipe swipe ⟶

adv.