Utrecht

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Trendy én heel goed voor je voeten: hier shop je schoenen met elke wijdtemaat en leestvorm

Aangeboden door Beterlopenwinkel 6 juli 2020

Ben je tijdens of na een wandeling snel moe? En zorgt lopen bij jou regelmatig voor pijn, bijvoorbeeld aan je voorvoet, achillespees of onderrug? Grote kans dat je de verkeerde schoenen draagt. Als je wilt ontdekken welke schoenen wél geschikt zijn voor jou, is het slim om langs te gaan bij de George In der Maur Beterlopenwinkel. In het assortiment vind je mooie schoenen waarbij pasvorm, voetcomfort en gezond lopen centraal staan. De deskundige adviseurs helpen je graag bij het vinden van jouw ideale paar!

Bij het uitzoeken van nieuwe schoenen kijk je misschien vooral naar hoe ze eruit zien, terwijl een schoen voornamelijk bedoeld is om je goed te laten lopen. “Mensen die klachten hebben tijdens het wandelen blijven daar soms zo lang mee doorlopen dat ze uiteindelijk in het ziekenhuis terecht komen. Dat is zonde, want hier in de winkel kunnen wij hen al goed op weg helpen”, vertelt Paul Tap, eigenaar van Beterlopenwinkel.

Klachten die vragen om goede schoenen

Er zijn verschillende klachten waarmee klanten bij Beterlopenwinkel aankloppen. Wat zijn de meestvoorkomende? Paul: “We krijgen vaak klanten over de vloer die last hebben van artrose, oftewel slijtage in het grote teengewricht. Hierdoor ga je je voet anders afwikkelen, wat knie- en heupklachten kan veroorzaken. Soms lopen mensen hier al jaren mee, terwijl wij er zó wat aan kunnen doen. Andere klachten zijn zenuwbeklemmingen in de voorvoet, enkel- of knieslijtage, rug- of herniaklachten en ouderdomsklachten. Met de juiste schoenen is dit allemaal goed op te vangen.”

Van trendy sleehak tot moderne sneaker

Ook wanneer je geen last hebt van klachten bij het lopen, ben je gewoon welkom bij de Beterlopenwinkel. De schoenen die je hier shopt zijn niet alleen goed voor je voeten, maar in veel gevallen ook hartstikke modieus. Zo verkoopt de zaak onder meer trendy sleehakken, sandaaltjes, moderne sneakers, stevige wandelschoenen, slippers en sportief schoeisel voor dames en heren. “En iedere drie tot vier maanden komt er een nieuwe collectie!”

Tekst gaat verder onder de foto’s

Paul Tap in de winkel | Foto: Beterlopenwinkel
Foto: Beterlopenwinkel

Dat is handig: een gratis 3D-scan voor je voeten

Om erachter te komen welke schoenen geschikt zijn voor jou kun je bij Beterlopenwinkel gratis en vrijblijvend een 3D-scan laten maken. Als uit de scan blijkt dat reguliere schoenen niet de juiste steun bieden, kunnen steunzolen of schoenen op maat soms uitkomst bieden. “In het pand hiernaast zit George In der Maur Orthopedische Schoentechniek, waarmee we nauw samenwerken. Soms verwijzen zij mensen door naar ons, zodat wij ze aan goede schoenen kunnen helpen voor bij hun steunzolen. Andersom geldt ook dat wij soms hun expertise nodig hebben.”

Goed om te weten: mocht je steun- of podotherapiezolen nodig hebben dan worden die geheel of gedeeltelijk vergoed vanuit de aanvullende verzekering. Wil je een afspraak maken voor steunzolen of therapiezolen bij de podotherapeut? Bel dan naar 0346-259459.

Tekst gaat verder onder de foto

Beterlopenwinkel
Foto: indebuurt Utrecht

Heel veel verschillende maten

Zijn steunzolen en maatschoenen niet nodig, dan kun je met hulp van de schoenadviseur direct een mooi paar uitzoeken in de winkel. “Wat ons onderscheidt van veel andere schoenenwinkels, is dat alle schoenen die we verkopen verkrijgbaar zijn in diverse wijdtematen en met verschillende leesten”, legt Paul uit. “Daardoor passen de schoenen beter. Als je therapiezolen van een podotherapeut in een goede schoen legt, doet deze bovendien ook beter zijn werk.”

Tekst gaat verder onder de foto

Foto: indebuurt Utrecht
Foto: indebuurt Utrecht

Prettig winkelen: ook in coronatijd

Om te zorgen dat je bezoek aan Beterlopenwinkel ook in coronatijd veilig en prettig verloopt, is de winkel tijdelijk anders ingericht. Paul: “Eerst stonden in de winkel tafels met stoelen eromheen, maar die hebben we nu weggehaald. Bovendien hebben we nu preventieschermen in de winkel én speciale verrijdbare plexiglas pas-units die we tussen de verkoopadviseur en de klant plaatsen.”

Naast veilig winkelen, kun je bij Beterlopenwinkel de komende tijd ook heel voordelig shoppen. Paul: “In juli en augustus is er een aanbiedingshoek waar je zomaar tot wel 40 procent korting krijgt op enkele paren. Dat maakt een bezoek aan de winkel natuurlijk nog aantrekkelijker.”

Op de fiets of met de auto ben je er zo

Ook ontdekken wat goede schoenen voor jou kunnen doen? Tijd om langs te gaan bij de Beterlopenwinkel. Je vindt de schoenenzaak aan de Koningin Wilhelminaweg 497 in Groenekan, net buiten Overvecht. Vanaf Utrecht Centraal fiets je er binnen 25 minuten naartoe en pak je de auto dan ben je slechts zeventien minuten onderweg. Heb je voor je bezoek al vragen, dan kun je ook eerst even bellen met de winkel op 030-2040612.

Meer weten? Via de oranje button hieronder ga je naar de website.Deze bijdrage wordt je aangeboden door Beterlopenwinkel. Meer over Beterlopenwinkel ontdekken?

Beterlopenwinkel

schoenenwinkels

Gesloten08:30 - 17:00

Kon. Wilhelminaweg 497, Groenekan

Bekijk meer:schoenenwinkels

adv.