Kerstinkopen doen zonder te betalen: hier kan het (als je geluk hebt)

Aangeboden door Shoppingcenter Overvecht 4 december 2018

Het zal je maar gebeuren: je staat in de rij voor de kassa en ineens rekent een ander jouw aankopen af. Huh? Ja, dat kan dus gewoon! In Shoppingcenter Overvecht is er in de kerstperiode een Mystery Shopper actief die de rekening voor jou betaalt. 

Hier met je rekening

Op zaterdag 9 december kun je de Mystery Shopper tegenkomen in Shoppingcenter Overvecht. Ben je één van de gelukkigen, dan hoef je dus niets te betalen voor je kerstinkopen. Hoe relaxt is dat! En er zijn nóg meer redenen waarom je wilt shoppen in Overvecht.

Daar krijg je het warm van

De decembermaand staat bol van de kerstactiviteiten bij Shoppingcenter Overvecht. Kom marshmallows roosteren en broodjes bakken boven een gezellig haardvuur of laat je boodschappen naar de auto brengen door één van de shopboys. Heb je een hekel aan inpakken? Of pak je er weinig van? Dan kun je terecht bij de inpakservice. Terwijl een ander jouw kerstcadeaus inpakt, kun je zelf ook iets nuttigs doen. Bij de Warme Winterwensenkraam vind je namelijk een typemachine. Type een kerstwens en maak er iemand blij mee die op dat moment aan het winkelen is in Shoppingcenter Overvecht. Wie weet ontvang je zelf ook een random kerstwens. Daar krijg je het zeker warm van!

Dus geen ho ho ho, maar hup-hup-hup naar Shoppingcenter Overvecht, jij! Op de website vind je een overzicht van alle activiteiten per dag. En wil je op de hoogte worden gehouden? Like dan de Facebookpagina.Deze bijdrage wordt je aangeboden door Shoppingcenter Overvecht. Meer over Shoppingcenter Overvecht ontdekken?

Shoppingcenter Overvecht

winkelcentra

Nu open07:30 - 18:30

Seinedreef 40, Utrecht

Bekijk meer:winkelcentra

adv.