Utrecht

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Sweet! Hier in Utrecht scoor je Amerikaans snoep

Aangeboden door SPAR City Store 9 maart 2020

Dat je bij Spar City Store aan de Mariaplaats terechtkunt voor tussendoortjes en je dagelijkse boodschappen, wist je waarschijnlijk al. Wat veel mensen nog niet weten, is dat de gemakswinkel een groot assortiment aan Amerikaanse snacks heeft. En daarmee is de winkel één van de weinigen in Utrecht. Van bijzondere M&M smaken die je nergens anders in Nederland eet tot Oreo cornflakes: je vindt het hier! Wij zetten de meest bijzondere snacks die we hebben gespot op een rij.

Pagina 1/7
⟵ swipe swipe ⟶

M&M’s die je nog nooit eerder hebt gezien

Foto: indebuurt Utrecht
Foto: indebuurt Utrecht
Foto: indebuurt Utrecht

Chocoholics gaan héél blij worden van de hoeveelheid bijzondere M&M’s smaken die Spar City Store verkoopt. Naast reguliere M&M’s met pinda vind je hier bijvoorbeeld varianten met witte chocola, karamel, hazelnootcrème en zelfs pindakaas! Behalve losse M&M’s in zakjes verkoopt de supermarkt ook chocoladerepen waar de kleurige snoepjes in zijn verwerkt.

Van alle Amerikaanse snacks, lopen de M&M’s het allerhardst. “Veel mensen zijn verrast als ze zien hoeveel soorten M&M’s wij hebben”, vertelt Ricardo van Heumen, eigenaar van Spar City Store. “Er komen hier zelfs klanten die niet in Utrecht wonen, maar eens in de zoveel tijd M&M’s inslaan. Dan nemen ze gerust een hele doos met dertig zakjes mee!”

Voor de zoetekauwen: Pop-Tarts

Foto: indebuurt Utrecht
Foto: indebuurt Utrecht
Foto: indebuurt Utrecht

Ben je weleens in de Verenigde Staten geweest en hopeloos verslingerd geraakt aan Pop-Tarts? Haast je dan naar Spar City Store, want daar ligt deze geliefde Amerikaanse snack gewoon in de schappen. Een Pop-Tart bestaat uit twee losse koeken die met een vulling van zoet glazuur aan elkaar vast zitten. Pop-Tarts zijn het allerlekkerst als je ze opwarmt in de magnetron. Benieuwd hoe dat smaakt? Bij Spar City Store vind je deze snack in diverse smaken, waaronder kersen, chocolate chip en bruine suiker met kaneel. Je kunt zelfs ontbijten met Pop-Tarts, want Spar City Store verkoopt ook Pop-Tarts cornflakes. Sweet!

Dol op pindakaas? Probeer Reese’s

Foto: indebuurt Utrecht
Foto: indebuurt Utrecht
Foto: indebuurt Utrecht

Gek op pindakaas? Dan wil je Reese’s peanut butter cups zeker eens proberen. De chocoladekuipjes zijn gevuld met romige pindakaas en in de Verenigde Staten ontzettend populair. Snoepfabrikant Reese’s werd opgericht in 1923 en nog steeds gaan de peanut butter cups waar het mee begon als warme broodjes over de toonbank. Bij Spar City Store zijn de cups verkrijgbaar met melk-, witte- en pure chocola.

Psst… Bij Spar City Store krijg je nu korting op Reese’s peanut butter cups. Voor drie verpakkingen (met drie cups per verpakking) betaal je tijdelijk maar €2,99! Check de deal hieronder:

Amerikaanse snack Spar City Store
Topper

Reese’s peanut butter cups: 9 stuks voor maar €2,99

Eten en drinken - Geldig t/m 09 apr 2020

Fanta in alle kleuren van de regenboog

Foto: indebuurt Utrecht
Foto: indebuurt Utrecht
Foto: indebuurt Utrecht

We overdrijven niet als we zeggen dat je bij Spar City Store Fanta vindt in alle kleuren van de regenboog! Naast Amerikaans snoepgoed, cornflakes en andere snacks, vind je in dit Spar-filiaal ook Fanta in heel veel smaken. Van grapefruit en ananas tot fruit punch en druif: als je een keer wat anders wilt dan een standaard Fanta met sinaasappel- of limoensmaak, kun je hier je hart ophalen. Ricardo: “In totaal hebben we wel twintig verschillende soorten Fanta!”

Must-try: Nerds

Foto: indebuurt Utrecht
Foto: indebuurt Utrecht

Een must-try voor de snoepliefhebbers: Nerds! Deze kleine, knapperige snoepjes zijn verkrijgbaar in verschillende fruitige smaken. Bij Spar City Store vind je onder andere de varianten gotta-have grape, seriously strawberry en cherry lemonade. En kun je écht niet kiezen? Ga dan voor de rainbow Nerds: een doosje gevuld met snoepjes in vijf smaken.

Bonus: alle soorten Tony’s Chocolonely op één plek

Foto: indebuurt Utrecht
Foto: indebuurt Utrecht

De heerlijke repen van Tony’s Chocolonely zijn zo Nederlands als maar kan, maar tóch verdienen ze volgens ons een plekje in dit lijstje. Waarom dat zo is? “Bij ons vind je álle smaken Tony’s die in Nederland verkrijgbaar zijn”, vertelt Ricardo trots. Naast repen die altijd in het assortiment zitten, koop je hier dus ook limited edition smaken zoals chili fudge met roze peper en kurkuma chai kokos. In totaal heb je keuze uit maar liefst 25 (!) smaken.

Vroege vogels en midnight snackers welkom!

SPAR City Store Mariaplaats Utrecht

Zoete trek gekregen van al het lekkers dat voorbijkwam? Op naar Spar City Store! Naast de Amerikaanse snacks uit dit lijstje verkoopt Spar City Store nog veel meer lekkers uit de Verenigde Staten. Extra leuk: het assortiment van Amerikaanse snacks wordt regelmatig aangevuld met andere smaken en nieuwe producten. Er is dus altijd wel iets nieuws te proeven! Daarnaast zijn er bij Spar City Store vrijwel altijd producten in de aanbieding. Om op de hoogte te blijven, kun je de winkel volgen op Facebook.

Boodschappen doen kan hier trouwens 365 dagen per jaar van ’s morgens vroeg tot – je leest het goed! – middernacht. Handig, want je kunt hier dus terecht voor je ontbijt, een nachtelijke snack en alles daartussenin.


Meer over SPAR City Store ontdekken?

SPAR City Store supermarkten

Geopend10:00 - 00:00

Mariastraat 49, Utrecht

Bekijk meer:supermarkten
Pagina 1/7
⟵ swipe swipe ⟶

adv.