Hier koop je een design bank voor een topprijs

Aangeboden door Bankensale 10 oktober 2018

Je zit er iedere dag wel op: om even uit te rusten van een lange werkdag, bij te kletsen onder het genot van een kop koffie of – geef toe, jij maakt je er ook schuldig aan – een paar uur achter elkaar die ene serie te bingen. We hebben het natuurlijk over je bank. Omdat je er heel wat uren op doorbrengt, wil je natuurlijk wel een kwalitatief goed exemplaar. Wil je daarnaast ook nog wat geld overhouden (wie niet?!), dan moet je naar Bankensale in Kanaleneiland.

Yasin Tas komt ze heel regelmatig tegen: mensen die twee jaar geleden helemaal over the moon waren met hun nieuwe bank, maar na een korte tijd alweer toe zijn aan een nieuw exemplaar: “Het gaat vooral om banken die voor een paar honderd euro gekocht zijn bij grote ketens. Het is natuurlijk heel verleidelijk om een driezitsbank voor €600,- te kopen, maar ik kan je verzekeren dat banken voor dat soort stuntprijzen maar een paar jaar meegaan.”

Meubels die jaren meegaan

En dat is precies de reden waarom Yasin bij Bankensale alleen maar banken en stoelen verkoopt, van topmerken die je ook in de showrooms van bekende, luxe woonketens vindt. Het zijn stuk voor stuk meubels die ervoor gemaakt zijn om járen mee te gaan. Het grote verschil met eerder genoemde ketens? De prijs! Yasin: “Ik verkoop banken van topmerken voor de allerlaagste prijs. Dat kan ik mijn klanten beloven, want op iedere bank zit een laagsteprijsgarantie. Als een bank bij een grote woonketen bijvoorbeeld €2000,- kost, kun hetzelfde exemplaar hier voor €400,- minder kopen.”

Ook voormalig FC Utrecht speler Timon Letschert kocht z’n bank bij Bankensale. Links: eigenaar Yasin Tas.

Waar is die adder?

‘Leuk en aardig, maar er zit vast een dikke vette adder onder dat gras’, denk je nu vast. Nope! Maar er is wel een duidelijke verklaring voor de lage prijzen die Yasin hanteert: zijn onkosten. Yasin: “Ik zit met Bankensale in een hal van een woonboulevard. Ik kan deze ruimte voor heel weinig geld huren. Doordat mijn vaste lasten laag zijn, kan ik mijn banken, fauteuils en karpetten ook voor een zo laag mogelijke prijs verkopen.” Je hoeft trouwens niet bang te zijn dat het showroommodellen of andere afdankertjes zijn. Je kunt van de meubels bij Bankensale dezelfde kwaliteit verwachten als van andere woonketens die dezelfde producten verkopen. Mocht er toch iets mis zijn met je aankoop:geen probleem, want je krijgt tot tien jaar garantie op je aankoop. Zo weet je tenminste dat je de komende jaren goed zit.

Bankensale Jumbo

Customizen maar

Ook fijn: Yasin verkoopt alleen maar merken uit Nederland en België. Daardoor kan hij supersnel met de leveranciers schakelen als het over jouw persoonlijke voorkeuren gaat. Met andere woorden: heb je een mooie bank gezien, maar is ‘ie niet te groot, wil je ‘m liever in een andere kleur of wil je hogere armleuningen? You name it, Yasin en z’n collega’s regelen het voor je!

Goed advies + goede koffie = topcombi

Je vindt Bankensale aan de Vrieslantlaan, in hetzelfde pand als de Woonexpress. Yasin en zijn collega’s werken al jaren in de woonbranche en kunnen je goed adviseren. Oh en – ook niet onbelangrijk – ze ontvangen je met een goede bak koffie.

Bankensale

woonwinkels

Nu gesloten10:00 - 17:30

Vrieslantlaan 20c, Utrecht

Bekijk meer:woonwinkels

adv.