Alles wat je moet weten over het nieuwe centrum van Leidsche Rijn

Door Laura Heemskerk 18 mei 2018

Jaaa, het mooie nieuwe centrum van Leidsche Rijn is woensdag (16 mei) feestelijk geopend! Er zijn flink wat winkels geopend en dat wil iedereen in Utrecht (en de rest van Nederland) natuurlijk met eigen ogen bewonderen. Daarom zetten wij alle praktisch informatie in één handig overzicht. Zo lees je hier alles over bijvoorbeeld parkeren, plassen, wifi en openingstijden.

<< < Pagina 1 / 6 >
⟵ swipe swipe ⟶

Parkeren

(Elektrische) auto of fiets: voor alles is voldoende plek. Je geliefde tweewieler kun je kwijt in de bewaakte fietsenstalling aan de Londenstraat. Overdekt, altijd open en de eerste 24 uur zijn gratis! Als je met de auto komt, ligt er een parkeergarage met plek voor zo’n 1.300 bezoekers direct aan de A2 en Vleutensebaan. In de oranje zone van de parkeergarage vind je bovendien ruim 50 oplaadpunten om je elektrische auto op te laden. In de parkeergarage betaal je voor de eerste twee uur helemaal niks, daarna betaal je €2,50 per uur.

Openbaar vervoer

Utrecht Leidsche Rijn
Foto: ANP

Kom je liever met het openbaar vervoer? Ook een goede optie, want het treinstation Leidsche Rijn ligt direct aan het nieuwe centrum. Vanaf Utrecht centraal sta je dus binnen no-time in het winkelcentrum van Leidsche Rijn. Ook gaan er bussen naar het busstation Leidsche Rijn. Wil je actuele reisinformatie of een vlekkeloze treinreis? Plan je reis dan online.

Openingstijden

Dit zijn de openingstijden van het winkelcentrum.

Maandag: 12.00 tot 19.00 uur.

Dinsdag: 09.30 tot 19.00 uur.

Woensdag: 09.30 tot 19.00 uur.

Donderdag: 09.30 tot 19.00 uur.

Vrijdag: 09.30 tot 19.00 uur.

Zaterdag: 09.30 tot 18.00 uur.

Zondag: 12.00 tot 17.00 uur.

De openingstijden van het winkelcentrum kunnen afwijken van sommige winkels en de meeste restaurants. Daarom kun je hier de openingstijden per winkel bekijken.

Toiletten

Toilet wc Utrecht
Foto: ANP

Na een lange middag winkelen is het natuurlijk niet raar dat je op een gegeven moment even je blaas moet legen. Gelukkig is daar ook aan gedacht en zijn er twee locaties waar je een toilet kunt vinden! Aan de Wenenpromenade en in de parkeergarage zijn toiletten. Schoon en rolstoeltoegankelijk, wel zo fijn.

Plattegrond

En natuurlijk, niet geheel onbelangrijk: de winkels. Alle winkels op een rijtje, mét een plattegrond en een legenda. Veel winkel-, eet- en kijkplezier!

Nog meer lezen

Aangezien er heel veel gebeurt in Leidsche Rijn, zetten wij alles netjes op een rijtje. Alsjeblieft!

Jaaaa, Leidsche Rijn centrum is open en zo ziet het eruit

9 redenen waarom je naar Leidsche Rijn centrum moet gaan

Kamperen tussen de kunstwerken bij expositieplein RAUM: dat kan deze zomer!

<< < Pagina 1 / 6 >
⟵ swipe swipe ⟶

adv.