Heren opgelet! Thom Broekman opent een outlet aan Achter Clarenburg

Aangeboden door Thom Broekman 3 augustus 2018

Alle goed geklede mannen verzamelen! Herenkledingzaak Thom Broekman opent op maandag 6 augustus een outlet aan Achter Clarenburg. Dat is natuurlijk fantastisch, want je scoort er zomerse kledingstukken van topmerken voor een spotprijs. Denk je nu: WAATTT en hoe laat moet ik waar zijn? Dan kom je dat nu te weten! 

Een zaak met smaak

Thom Broekman is een herenmodezaak met smaak waar je zakelijke kleding kunt kopen die ook in je vrije tijd goed draagbaar is. Een mooie chino komt altijd van pas en een t-shirt van een mooie stof in een bij jou passende kleur is natuurlijk mooi meegenomen. Ben je slim, dan loop je maandag dus even binnen in de outlet. Je scoort er heel veel mooie merken met korting tot wel 70%! Welke precies? Nou, deze onder andere: Atelier Gardeur, Alessandro Macini, Blue Industry, Bugatti, Burlington, Corneliani, Desoto, Digel, Falke, Fortezza, Hugo Boss, Jackett & Sons, Jacob Cohën, Mason’s, MMX, Olymp, Olymp Signature, Paul & Shark, Peuterey, Pierre Cardin, Profuomo, R2 Amsterdam, Sartoria Latorre en (even ademhalen) Thomas Henderson.

Waar moet je zijn

De outlet is te vinden aan de achterkant van Thom Broekman, die op zijn beurt weer te vinden is aan de overkant van De Rode Winkel. Wil je de eerste zijn, zorg dan dat je om 12.00 uur voor de deur staat bij Achter Clarenburg 37. Zo weet je zeker dat je op tijd bij bent om de mooiste sale items uit de rekken te trekken! Zo kan straks iedereen die jou ziet flaneren zeggen: fiet fieuw!

Thom Broekman

kledingwinkels

Nu gesloten10:00 - 21:00

Lange Elisabethstraat 20, Utrecht

Bekijk meer:kledingwinkels

adv.