Utrecht

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Duurzaam shoppen doe je nu via de WAAR-webshop: ‘Cadeautjes pakken we persoonlijk voor je in’

Aangeboden door WAAR 29 oktober 2020

Voor een leuk en duurzaam cadeautje ben je misschien wel eens binnengelopen bij WAAR aan de Lijnmarkt. Nu shoppen wordt afgeraden, zal je minder snel op pad gaan om te snuffelen tussen alle leuke spulletjes. Om ervoor te zorgen dat je tóch lokaal kunt blijven winkelen, heeft WAAR Utrecht iets tofs gelanceerd: een eigen webshop. Leuk weetje: de cadeautjes worden ingepakt en wel bezorgd!

Suzette Volker is al zeven jaar eigenaar van WAAR Utrecht. Ze vertelt: “In onze winkel aan de Lijnmarkt shop je producten die allemaal een duurzaam tintje hebben. Bijvoorbeeld omdat ze gemaakt zijn van gerecycled plastic, of omdat ze fairtrade zijn.” Dat je deze producten met een goed verhaal nu ook online shopt, ziet Suzette als iets positiefs: “In deze periode merk ik dat sommige mensen liever niet de deur uitgaan, dus is het goed dat ze nu in de webshop terechtkunnen. We hebben online ook veel toffe cadeautjes die we persoonlijk mooi voor je inpakken, dus ik hoop dat mensen die voor elkaar gaan bestellen!”

Over cadeautjes gesproken: bij WAAR kun je ook terecht voor een mooi kerstpakket. “Of je nu iets zoekt voor je buurman of voor alle collega’s uit je bedrijf: je kunt bij ons een leuk pakket samenstellen met producten die je zelf uitzoekt of die wij voor je selecteren.”

Tekst gaat verder onder de foto

WAAR Utrecht
Foto: WAAR Utrecht

Dit kun je er kopen

In de webshop van WAARwinkel Utrecht vind je een groter assortiment dan in de winkel. Je vindt hier voor iedereen een leuk en passend cadeau. Denk aan natuurlijke verzorgingsproducten, ecologische planten, vegan kookboeken, herbruikbare boterhamzakjes, biologische sojasaus, duurzame waterflessen, gerecyclede tassen, eerlijkgemaakt servies en nog veel meer. Leuk om te weten: als je in de buurt woont, komen ze je bestelling zelf langs brengen. En natúúrlijk worden je cadeautjes net zo leuk ingepakt als in de winkel!

Cadeau voor jou, cadeau voor mij

Het is nu extra leuk om iemand te verrassen, want WAAR heeft een toffe actie. Als je een cadeau bij iemand laat bezorgen, krijg jij óók een presentje. Voor iedere bestelling die je laat afleveren bij een ander krijg je een cadeaubon van € 5,-. Oftewel: cadeau voor jou, cadeau voor mij, cadeautje voor ons allebei!

Shop met korting in de webshop van WAAR Utrecht

En dat is nog niet alles, want ook Suzette heeft iets leuks voor je in petto. “Mijn extra cadeautje is dat je 10 procent korting krijgt op je eerste bestelling in mijn webshop. Dat maakt lokaal shoppen nóg leuker!” Je kunt de korting claimen met de code IndebuurtUtrecht.


Deze bijdrage wordt je aangeboden door WAAR. Meer over WAAR ontdekken?

WAAR

Gesloten12:00 - 17:00

Lijnmarkt 21, Utrecht

adv.