Utrecht

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Deze Utrechtse supermarkten zijn tot middernacht open

Door Janine Guijt 20 februari 2020

Uit recent onderzoek van Openingstijden.nl blijkt dat 51 procent van de Utrechtse supermarkten tot 22.00 uur open is. Fijn voor de late shoppers, maar wat als je na die tijd om wc-papier verlegen zit? Of rond een uur of 23.00 uur snakt naar een zak chips? 

Dan moet je een sprintje trekken, of op de fiets stappen naar Boon’s Supermarkt in het centrum, want dat is de enige ‘echte’ supermarkt die tot 00.00 uur geopend is in Utrecht. Ook zijn er een paar kleine supermarkten of to go concepten tot laat geopend in de Domstad. Zo kun je tot 23.00 uur naar de Spar aan de Mariaplaats en is de AH to go op Utrecht CS (die aan de kant van het Stationsplein) tot 00.00 uur geopend.

Amsterdamsestraatweg

Een aantal jaar geleden was ook de Albert Heijn aan de Amsterdamsestraatweg tot middernacht geopend. Vanaf 25 januari 2015 moest dit filiaal de openingstijden aanpassen. De gemeente ontving namelijk klachten over onder meer geluidsoverlast, files en verkeerd geparkeerde auto’s. Sindsdien is deze supermarkt, net als de meeste andere supermarkten in Utrecht, tot 22.00 uur geopend.

Meer lezen over winkelen in Utrecht:

Bij de nieuwe Utrechtse lingeriezaak SuperBra kun je kiezen uit 96 maten

De Nederlandse lingerie- en badmodezaak SuperBra opent op 7 maart een winkel aan de Amsterdamsestraa...

Video! Albert Heijn in het oude postkantoor aan de Neude is open en zo ziet het eruit

8 x superleuke adresjes aan de Utrechtse Biltstraat

Goed gevonden: 6 x briljante bedrijfsnamen in Utrecht

Deze winkels en restaurants gaan in 2020 open in Utrecht

Meer over

Winkelen

adv.