Deze Utrechtse winkel is een walhalla voor fietsliefhebbers

Aangeboden door Trek Bicycle Utrecht 19 april 2019

Heeft jouw stalen ros z’n beste tijd gehad? Tijd om een mooie nieuwe fiets uit te zoeken! Nu kun je ervoor kiezen om voor weinig geld een willekeurig barrel te kopen, maar je kunt ook gaan voor een fiets die jarenlang meegaat. Ben je op zoek naar zo’n kwalitatieve fiets, dan wil je zeker een kijkje nemen bij Trek Bicycle Utrecht.

Van stadsfiets tot mountainbike

Wat voor soort fiets je ook zoekt: bij Trek vind je wat je zoekt. Het assortiment van de winkel bevat stadsfietsen, e-bikes, racefietsen, mountainbikes en kinderfietsen van het Amerikaanse merk Trek. Zoek je een fiets waarmee je iedere dag van en naar je werk kunt gaan? Of toch een exemplaar om ritten mee te maken door de bergen? Kan geregeld worden! Ook voor accessoires zit je hier trouwens goed. In de winkel vind je fietskleding en fietsaccessoires van diverse merken, waaronder Bontrager, Fox en Oakley. Ook vind je bij Trek grotere onderdelen voor je fiets van onder andere Sram en Shimano.

Kletsen met andere fietsfanaten

Dat uitgebreide aanbod is niet het enige dat Trek onderscheidt van andere fietsenwinkels. Bij Trek draait het niet alleen om fietsen verkopen, maar ook om het creëren van een communityDe winkel van Trek is dé plek waar je terechtkunt om over je fietshobby te praten met andere liefhebbers. Zijn je eigen vrienden zelf niet zo gek op fietsen als jij? Dan kun je je ook altijd aansluiten bij een van de groepsritten die Trek zelf organiseert.

Testritje

Voor je een fiets aanschaft, wil je natuurlijk wel zeker weten dat deze lekker rijdt. De verkoopmedewerkers van Trek geven je daarom graag persoonlijk advies. Daarnaast mag je ook een proefrit maken op de fiets die jouw voorkeur heeft. Fijn!

Nooit meer last van wind tegen

Heb je zin gekregen om Trek zelf te bezoeken? Je bent van maandag tot en met zondag van harte welkom. Ga je langs tijdens het paasweekend (19, 20 of 22 april 2019), dan val je helemaal met je neus in de boter, want Trek organiseert een e-bike evenement. Er staan dan extra veel elektrische fietsen in de winkel die je kunt testen (en natuurlijk kopen). Bovendien is er ook volop gelegenheid om alle vragen te stellen die je misschien hebt. En vind je tijdens dit weekend de e-bike van jouw dromen? Dan heb je dubbel geluk, want bij je aankoop krijg je een waardebon van €200,- cadeau die geldig is op iedere elektrische fiets. Daarnaast krijg je bij aankoop van een nieuwe e-bike ook een gratis upgrade van je accu.Deze bijdrage wordt je aangeboden door Trek Bicycle Utrecht. Meer over Trek Bicycle Utrecht ontdekken?

Trek Bicycle Utrecht

fietsenwinkels

Geopend09:00 - 18:00

Koningsweg 27, Utrecht

Bekijk meer:fietsenwinkels

adv.