Utrecht

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

5 x deze bijzondere producten vind je gewoon bij de AH Willem van Noortplein

Aangeboden door Albert Heijn Willem van Noortplein 19 juli 2019

Als je al jarenlang bij dezelfde supermarkt boodschappen doet, weet je binnen vast blindelings de weg. Uitgebreid langs de schappen gaan is er dus niet meer bij. Zonde! Wanneer je de tijd neemt voor je ronde door de super, ontdek je namelijk heel wat bijzondere producten. Omdat jij vast geen zin hebt om hier uren rond te struinen, gingen wij voor je op supermarktsafari. We tippen de vijf meest bijzondere producten die we tegenkwamen.

Pagina 1/5
⟵ swipe swipe ⟶

Net echt vlees

Albert Heijn Willem van Noortplein
Foto: indebuurt Utrecht

“Het bijzondere aan de vegaburgers van Beyond Meat is dat ze qua structuur heel erg op echt vlees lijken”, vertelt supermarktdirecteur Gertjan Nijhuis. Daardoor zijn deze vegaburgers haast niet te vergelijken met veel andere vleesvervangers. “Als je deze vegaburgers snijdt, merk je meteen hoe sappig ze zijn.” Ideaal als je vegetarisch eet, maar wel dol bent op de smaak van vlees.


Deze bijdrage wordt je aangeboden door Albert Heijn Willem van Noortplein. Meer over Albert Heijn Willem van Noortplein ontdekken?

Albert Heijn Willem van Noortplein supermarkten

Geopend08:00 - 22:00

Willem van Noortplein 6, Utrecht

Bekijk meer:supermarkten

Fruit eh… vleesvervanger in blik

Albert Heijn Willem van Noortplein
Foto: indebuurt Utrecht

Na het vleesschap neemt Gertjan ons mee naar het gangpad dat vol staat met ingeblikte groenten en fruit. “Sinds dit voorjaar verkopen we jackfruit in blik”, vertelt Gertjan. Bij die naam denk je waarschijnlijk aan een zoete vrucht die lekker is als dessert of snack, maar niets is minder waar. “Jonge jackfruit, ook wel bekend als nangka, heeft dezelfde bite als vlees. Daarom eten veel mensen het als vleesvervanger.” Aha! Gertjan en zijn personeel merkten dat mensen steeds vaker naar jackfruit vroegen. Waar die klanten eerder ‘nee’ te horen kregen, kan Gertjan ze nu doorverwijzen naar dit schap.

Fruit 2.0

Albert Heijn Willem van Noortplein
Foto: indebuurt Utrecht

Appels, peren en bananen verkoopt hij natuurlijk ook, maar Gertjan merkt dat steeds meer klanten kiezen voor fruit to go. “Het aanbod wordt steeds diverser, waardoor er flink wat keuze is uit fruitsoorten”, zegt Gertjan. Dat deze fruithapjes als warme broodjes over de toonbank gaan, begrijpt hij wel. “Mensen willen graag fruit eten, maar dan wél zo makkelijk mogelijk.” Geen gedoe met fruit dat je eerst zelf moet snijden en in bakjes stoppen: ideaal!

Bier voor de BOB

Foto: indebuurt Utrecht
Foto: indebuurt Utrecht

Dat Albert Heijn Willem van Noortplein alcoholvrij bier verkoopt, is niet extreem speciaal. Wat wél bijzonder is, is de grootte van het assortiment. Van bekende merken als Heineken tot lokale brouwerijen: je vindt het allemaal. “Alcholvrij bier is echt een hot item. Je krijgt ook steeds meer nieuwe smaken”, weet Gertjan. Zo verkoopt hij in de winkel sinds een poosje een IPA van de Utrechtse brouwerij vandeStreek. “Die loopt echt énorm goed! Nog zo’n bijzonder biertje is die van Lowlander met yuzu en grapefruit.”

Lekker vers

Foto: indebuurt Utrecht
Foto: indebuurt Utrecht

Als je regelmatig bij Albert Heijn Willem van Noortplein over de vloer komt, heb je de verspakketten vast al eens gezien. Gertjan: “Op deze manier wordt koken bijzonder makkelijk! Met zo’n pakket heb je alle benodigde ingrediënten meteen in huis.” Aangezien de pakketten erg populair zijn, komen er af en toe nieuwe varianten bij. Gertjan snapt het best, want zelf is hij ook fan. “Laatst aten we thuis de risotto. Dat was lékker!”

Lees meer over Albert Heijn Willem van Noortplein: 

ingrid de vries AH willem van noortplein

Ingrid werkt al bijna 40 (!) jaar bij Albert Heijn: ‘Iedere dag is weer anders’

Ingrid de Vries begon haar loopbaan bij Albert Heijn 39 (!) jaar geleden. In die jaren heeft ze bij ...
albert heijn ANP

6 x dit wist jij vast nog niet over de Albert Heijn Willem van Noortplein

Als je bezig bent met je wekelijkse boodschappen, sta je er waarschijnlijk niet bij stil hoe énorm v...
AH boodschappen

Wil je weten: de minst en meest verkochte producten van Albert Heijn Willem van Noortplein

Het is quiz time! Want weet jij wat een Albert Heijn - zoals die aan het Willem van Noortplein - vee...
Albert Heijn Willem van Noortplein

5 x dit is waarom Utrechters boodschappen doen bij AH Willem van Noortplein

Als wij Utrechters ergens vaak boodschappen doen, dan is het wel in de supermarkt met het blauwwitte...
Pagina 1/5
⟵ swipe swipe ⟶

adv.