De grootste markt van Nederland komt weer naar Utrecht en daar wil je bij zijn

Aangeboden door MARBO Promotions 13 mei 2019

Blok Hemelvaartsdag 2019 (donderdag 30 mei) maar vast in je agenda. Op die dag vindt in onze stad de grootste markt van Nederland plaats en daar wil je écht bij zijn. Speciaal voor de Jaarmarkt wordt de Amsterdamsestraatweg gevuld met kramen waar je alles kunt vinden wat je je maar kunt voorstellen. Van kleren tot interieurartikelen, en van splinternieuwe spullen tot vintage vondsten: op deze markt komt het allemaal voorbij!

Rondsnuffelen bij meer dan 250 kramen

De Jaarmarkt is met ruim 250 kramen en een lengte van ongeveer anderhalve kilometer de grootste van het land. Of je nu op zoek bent naar iets specifieks of gewoon lekker wilt rondkijken: op deze markt ben je voor allebei welkom. Bovendien is het evenement een gezellig uitje voor het hele gezin, want voor de kinderen zijn er verschillende attracties aanwezig. Terwijl jij lekker aan het shoppen bent, hoeven de kleintjes zich dus niet te vervelen.

Tekst gaat verder onder de foto’s

Foto: Susan van Duuren
Foto: Susan van Duuren

Feestelijke mode, vers fruit en meer

Op de Jaarmarkt vind je zoals gezegd héél veel kramen waar allerlei verschillende dingen worden verkocht. Onder de aanwezige verkopers vind je ook verschillende ondernemers die zelf aan de Amsterdamsestraatweg zijn gevestigd. Zo kun je vintage parels scoren bij kringloopwinkel Terre des Hommes, een mooie bos bloemen kopen van Bloemsierkunst de Plantage of bijvoorbeeld een feestelijke jurk uitzoeken bij Takchita Paleis. Ben je na al dat slenteren toe aan een pauze? Strijk dan lekker neer op het terras van een van de horecazaken voor een hapje en een drankje. Wat dacht je van een sappige burger bij Burgerme of een authentieke Napolitaanse pizza van Satriale’s? Lekker!

Handig om te weten

Ben je erbij op de Jaarmarkt? Gezellig! Goed om te weten, is dat de Amsterdamsestraatweg én diverse zijstraten afgesloten zullen zijn voor auto’s. Het handigst is om met het openbaar vervoer of de fiets te komen.

De Jaarmarkt duurt van 9.00 tot 17.00 uur, en loopt vanaf het Paardenveld tot aan de Marnixlaan.


Deze bijdrage wordt je aangeboden door MARBO Promotions. Meer over MARBO Promotions ontdekken?

MARBO Promotions

adv.