Utrecht

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Cool! Hier ontwerp je jouw eigen Levi’s T-shirt mét een Utrechts tintje

Aangeboden door De Rode Winkel 7 juni 2019

Twee jaar na de lancering van het allereerste Utrechtse Levi’s T-shirt gaan de Rode Winkel en Levi’s opnieuw samenwerken. Vanaf nu vind je in De Rode Winkel een heuse print bar waar je in een paar minuten je gepersonaliseerde Levi’s T-shirt, hoodie of trucker jacket ontwerpt. Voor het pimpen van je kledingstuk heb je keus uit vijf Utrechtse designs én honderden andere ontwerpen. 

Utrecht op je borst

Je kunt de liefde voor je stadsie van de daken schreeuwen, maar je kunt het óók gewoon laten terugkomen in je kleding. Om te vieren dat De Rode Winkel en Levi’s al meer dan zestig jaar partners zijn, hebben ze verschillende designs gemaakt met een knipoog naar onze stad. Denk bijvoorbeeld aan een zwart Levi’s logo met de skyline van Utrecht, uiteraard inclusief Domtoren. En wat dacht je van een basic wit T-shirt met Levi’s logo én de naam Utrecht in zwarte hoofdletters ernaast? Vet!

Tekst gaat verder onder de foto’s

Foto: De Rode Winkel
Foto: De Rode Winkel
Foto: De Rode Winkel
Foto: De Rode Winkel
Foto: De Rode Winkel
Foto: De Rode Winkel
Foto: De Rode Winkel

Scoor een gratis Utrecht canvas tas

De Levi’s print bar staat tot begin augustus in De Rode Winkel. Nog een extra reden om een bezoekje te brengen: koop je een Levi’s jeans en top, dan krijg je er een gratis Utrecht canvas tas bij. Wij zeggen: op naar de print bar!


Deze bijdrage wordt je aangeboden door De Rode Winkel. Meer over De Rode Winkel ontdekken?

De Rode Winkel kledingwinkels

Geopend09:30 - 19:00

Lange Elisabethstraat 13, Utrecht

Bekijk meer:kledingwinkels

adv.