Utrecht

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Van pindakaas banaan tot red velvet: hier shop je chocoladeletters in héél veel bijzondere smaken

Aangeboden door Jamin 25 november 2020

Sinterklaas is in het land en dat betekent dat we weer volop mogen smullen van pepernoten, chocoladeletters en nog veel meer snoepgoed! Wil je jezelf of iemand die je lief is dit jaar verrassen met iets anders dan een standaard chocoladeletter in melk, puur of wit? Hoog tijd om eens langs te gaan bij Jamin. Bij de snoepwinkel vind je luxe letters in tientallen smaken, heuse Sinterhazen en zelfs een tostiletter! 

Van speculaas-spekkoek tot red velvet, pindakaas banaan en zelfs bubblegum: bij Jamin vind je chocoladeletters in deze en nog veel meer bijzondere smaken. Arjon, eigenaar van de winkel in Utrecht, vertelt: “We verkopen chocoladeletters in zo’n veertig verschillende smaken! Daardoor hebben we voor ieder wat wils. Chocoladeletters koop je tegenwoordig overal, maar als je iets aparts wilt, ben je bij ons aan het juiste adres.”

Ga je voor een letter met stroopwafels of kletskoppen?

Met zoveel verschillende chocoladelettersmaken wordt het nog lastig kiezen! Wat zijn Arjons persoonlijke aanraders? “Ik vind de stroopwafelletter erg lekker, en ik weet dat de chocoladeletter met framboos en die met kletskopkoekjes ook erg populair zijn!” Ben je benieuwd naar alle chocoladeletters die Jamin verkoopt? Neem dan een kijkje in de webshop.

Maak kennis met de tostichocoladeletter

Een tostichocoladeletter?! Misschien heb je bij het lezen van die woorden even twee keer met je ogen geknipperd, maar het is echt waar. Jamin ontwikkelde deze bijzondere letter samen met Dylan Haegens, die je kunt kennen van zijn populaire YouTube-video’s. Het belangrijkste was natuurlijk dat de letter écht op een tosti moest lijken, en dat is wat ons betreft goed gelukt!

En hoe zit het met de smaak? Kaas in combinatie met chocola bleek volgens Dylan geen succes, dus de handgemaakte drielaagse tosti chocoladeletter bestaat ‘gewoon’ uit romige witte chocolade en roze ruby chocolade. Lekker!

Tekst gaat verder onder de foto 

Jamin tostiletter
Dylan met de tostiletter | Foto: Jamin

Sinterhaas, wie kent hem niet?!

Nog een bijzonder product dat je nu vindt bij Jamin: Sinterhaas, een paashaas ‘verkleed’ als Sinterklaas. Wat het verhaal is achter deze grappige chocoladehaas? Arjon legt uit: “Het begon eigenlijk als 1 aprilgrap. Door de intelligente lockdown begin dit jaar waren de winkelstraten erg leeg, waardoor het er even op leek dat Jaminwinkels hun duizenden paashazen niet zouden verkopen.” Daarop maakte Jamin bekend dat alle paashazen zouden worden opgeschilderd als Sinterklaas, zodat ze dit jaar alsnog verkocht konden worden. Ziedaar: de Sinterhaas was geboren!

Tekst gaat verder onder de foto

Jamin sinterklaas sinterhaas
Sinterhazen | Foto: Jamin

Doordat veel mensen alsnog chocoladehazen bestelden via Jamins webshop, bleven de winkels niet met overgebleven hazen zitten. Toch komt Jamin nu alsnog met nieuwe ambachtelijk gemaakte Sinterhazen!

Wie zoet is krijgt lekkers…

Heb je na het lezen van dit artikel zin gekregen om jezelf te trakteren op iets lekkers? Op naar Jamin! Bij de kleurrijke snoepwinkel in Hoog Catharijne (Radboudtraverse 14) ben je zeven dagen per week welkom. Liever online shoppen? Geen probleem! Via de oranje button hieronder ga je direct naar de webshop.Deze bijdrage wordt je aangeboden door Jamin. Meer over Jamin ontdekken?

Jamin


Godebaldkwartier 54, Utrecht

adv.