Cadeau-inspiratie nodig? Janet van Vollers 386 tipt 5 topcadeaus

Aangeboden door Vollers 386 29 november 2017

De Sint is in het land en voor je het weet is het weer pakjesavond. Dat betekent maar een ding: tijd om op cadeautjesjacht te gaan. Heb je geen zin in een eindeloze struintocht in een overvolle stad? Goed nieuws: Janet Braas van concept store Vollers 386 helpt je een handje op weg en tipt vijf steengoede cadeaus (bonustip: je kunt ze natuurlijk ook op je eigen verlanglijstje zetten).

<< < Pagina 1 / 5 >
⟵ swipe swipe ⟶

Morgen doe ik niets

De een moet naar voetbaltraining, de ander mag niet te laat komen op bijles en het ouderlijk duo heeft een etentje (en daar moet nog een oppas voor geregeld worden). Klinkt dit als een gemiddelde dag in het leven van degene wiens lootje je hebt getrokken? Dan kan hij of zij deze handige familieplanner van het vrolijke merk Zusss vast wel gebruiken. Op de voorkant prijken de letters: ‘morgen doe ik niets’. Prima voornemen, toch?

De planner kost €17,95.

Zakje complimenten

Complimentjes: je kunt er niet genoeg van krijgen. Goed nieuws, want bij Vollers 386 zijn ze zelfs te koop. 31 complimentjes, voor iedere dag van de maand één, in een zakje. In het zakje zitten 31 briefjes met teksten als ‘jij bent lief’ en ‘met jou is alles leuker’. Leuk weetje: de producten van het merk Mooi door mij worden gemaakt door mensen met een verstandelijke beperking. Op ieder zakje staat de naam geschreven van degene die het gemaakt heeft. Dat maakt het extra persoonlijk.

Je koopt het zakje met complimenten voor €6,95.

‘Je bent een kwal’

Ook tof: deze presse papier van het merk YAYA. Je zou ‘m bijna ook voor jezelf kopen, want zeg nou zelf: deze kwal in glazen bol ziet er toch awesome uit? Enne… mocht je iemand subtiel willen duidelijk maken dat je hem of haar niet mag, dan is dit ook een handig cadeau.

Je koopt de presse papier voor €12,95.

Iedere dag een glimlach

Ken je Plint al? Als je ook maar een beetje houdt van mooie beelden en gedichten word je vast blij van de posters, kaarten en andere producten van deze uitgeverij. Gun je jouw familielid/vriendin/collega iedere dag van het jaar 2018 een glimlach? Dan is dit het perfecte cadeau voor hem of haar. Je vindt er zestig gedichten in, maar ook tips voor ‘de leukere dingen van het leven: de tentoonstellingen die je wilt zien, festivals die je niet wilt missen en wanneer je kaarten voor de Nacht van de Poëzie moet bestellen.’

De agenda kost €22,50.

Om mee te nemen

Het ideale cadeau voor de caffeïnejunk, dat is deze koffie to-go mok, wederom van het merk Zusss. Hoe de koffie daaruit smaakt? Daar hoef je niet meer naar te vragen, natuurlijk. De koffie cup kost €8,95.

Janet verkoopt nog veel meer leuke producten in haar winkel aan de Oudegracht. Neem vooral een kijkje tussen alle toffe accessoires, leuke stationary en mooie hebbedingen.

Vollers 386 kledingwinkels

nu open10:00 - 18:00

Oudegracht 386, Utrecht

Bekijk meer:kledingwinkels
<< < Pagina 1 / 5 >
⟵ swipe swipe ⟶