Utrecht

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Bestellen via WhatsApp of shoppen buiten openingstijden: het kan bij deze winkels

Aangeboden door De Rode Winkel 1 april 2020

In tegenstelling tot horecagelegenheden, mogen Utrechtse winkeliers vooralsnog gewoon open blijven. Toch zijn het ook voor hen zware tijden nu de meeste mensen veel tijd binnenshuis doorbrengen. Modezaken De Rode Winkel en Thom Broekman merken dat ook en komen met creatieve oplossingen. Zo kun je onder andere bestellingen plaatsen via WhatsApp of een personal shopping sessie plannen buiten de openingstijden van de winkels. 

Vanuit je luie stoel een gloednieuwe outfit aanschaffen is natuurlijk het makkelijkst via een webshop. De Rode Winkel lanceerde eerder al een webshop waar je een selectie vindt van diverse jeans uit de collectie. Bij Thom Broekman wordt nog hard gewerkt aan een webwinkel. Daan Broekman, mede-eigenaar van beide winkels, vertelt: ”Zoals het er nu naar uitziet, hebben we op 27 maart heel veel artikelen van Thom Broekman online staan.”

Bellen, appen of mailen voor een gloednieuwe outfit

Ook mogelijk: bestellen via de telefoon, WhatsApp of per mail. Daan licht toe: “Je kunt op die manier vragen stellen over ons assortiment of bijvoorbeeld een herhaalaankoop doen.” Ben je eruit welke items je wilt hebben? Dan leveren de medewerkers van De Rode Winkel en Thom Broekman je order bij jou thuis af. Daan: “Als je binnen een straal van zeven kilometer van de winkel woont en vóór 16.00 uur bestelt, bezorgen we nog dezelfde dag. Iedere dag is een van onze medewerkers op pad op de elektrische fiets om pakketten af te leveren!”

Twijfel je over de maat, kleur of iets anders? Dan kan de bezorger meerdere items meenemen, zodat je verschillende opties kunt passen.

Tekst gaat verder onder de foto

Rode Winkel
Foto: De Rode Winkel

En hoe zit het met langskomen in de winkel?

Langskomen bij De Rode Winkel en Thom Broekman is ook mogelijk. Wel hebben beide zaken de openingstijden aangepast. De openingstijden van De Rode Winkel bekijk je hier. Die van Thom Broekman vind je op deze pagina.

Als je tijdens je dagelijkse blokje om bij Thom Broekman langsgaat, kun je meteen de verbouwde winkel bewonderen. “Je vindt er nu een kostuumafdeling met meer dan dertig verschillende kostuums in diverse pasvormen en dessins, een ‘overhemden corner’ met ruim 150 verschillende overhemden én een broekenwand met meer dan vijftig soorten broeken: van chino’s tot jeans”, vertelt Daan. “Ook zijn er shop-in-shops bijgekomen van Hugo Boss, Profuomo, McGregor en Digel.” 

Tekst gaat verder onder de foto’s

Foto: Thom Broekman
Foto: Thom Broekman
Foto: Thom Broekman
Foto: Thom Broekman

Heb je online iets besteld en kan je niet wachten om te zien hoe het staat? Dan is het  mogelijk om je pakket direct in de winkel af te halen. “Dat kan binnen en buiten openingstijden”, vertelt Daan. Wil je buiten openingstijden langskomen? Neem dan even contact op om een afspraak te maken.

Persoonlijk stijladvies in de winkel

Voor iedereen die wel wat hulp kan gebruiken bij het samenstellen van een goede outfit, bieden De Rode Winkel en Thom Broekman personal shopping aan. Wat dat inhoudt? “Je krijgt dan uitgebreid advies en wij stellen kledingsets samen die goed te combineren zijn”, legt Daan uit. “Ook personal shopping is mogelijk binnen én buiten onze openingstijden.” Een afspraak maken bij De Rode Winkel doe je hier. Voor het plannen van een personal shopping sessie bij Thom Broekman kun je hier terecht.

Lees ook:

De Rode Winkel

Goed nieuws, modefans! Deze Utrechtse winkel heeft sinds kort een eigen webshop

Een dagje shoppen is op z'n tijd hartstikke leuk, maar soms is het ook erg fijn om vanuit je luie st...

Klaar voor kantoor! 4 x stijltips van Thom Broekman

Deze broers zijn de zesde generatie van Thom Broekman: ‘Je weet dat je door dik en dun wordt gesteund’

De Dom op je broek: deze winkel lanceert een echte Utrechtse jeans

Denimexpert Daan van De Rode Winkel: ‘Een goed zittende spijkerbroek kan heel sexy zijn’Deze bijdrage wordt je aangeboden door De Rode Winkel. Meer over De Rode Winkel ontdekken?

De Rode Winkel

kledingwinkels

Geopend12:00 - 18:00

Lange Elisabethstraat 13, Utrecht

Bekijk meer:kledingwinkels

adv.