De allerlekkerste macarons van Utrecht? Die scoor je hier!

Aangeboden door Sector 3 11 mei 2017

Het is bijna Moederdag! Zondag 14 mei is de perfecte dag om jouw moeder in het zonnetje te zetten. Hoe? Nou, bijvoorbeeld door haar de allerlekkerste macarons van Utrecht cadeau te doen.

Ronde, luchtige koekjes die aan elkaar geplakt zijn met een zachte vulling. We hebben het natúúrlijk over macarons. De van oorsprong Franse lekkernij is – wat ons betreft – het perfecte cadeau voor Moederdag. Waarom? Omdat echt álle moeders dit lekker vinden.

Sector 3

Bij Sector 3 aan de Twijnstraat is het moeilijk om je te in te houden. De winkel staat bomvol lekkers. Van prachtige bonbons tot versgebakken broden en van heerlijke taartjes tot – jawel – kleurrijke macarons. En op die macarons zijn ze trots bij Sector 3.

Macarons Sector 3 Utrecht

Kies je eigen smaak

De koekjes worden gemaakt door de Amsterdamse patisserie Tout. Ze zijn er in wel twintig verschillende smaken. Gezouten caramel bijvoorbeeld, maar ook drop of hartige smaken zoals tomaat/basilicum. Welke smaken je wilt, kies je natuurlijk helemaal zelf. De macarons worden in een mooie geschenkdoos verpakt.

Dus, heb jij nog geen inspiratie voor Moederdag? Snel naar Sector 3 voor het lekkerste cadeautje ooit!

 Deze bijdrage wordt je aangeboden door Sector 3. Meer over Sector 3 ontdekken?

Sector 3

Permanent gesloten

Dit bedrijf heeft de deuren permanent gesloten.

Twijnstraat 7, Utrecht

Bekijk meer:Permanent gesloten

adv.