9 x kringloopwinkels in Utrecht

Door Nare Hovanisyan 6 november 2018

Op zoek naar een kringloopwinkel in Utrecht? Verspreid over de hele stad vind je grote en kleine zaken waar tweedehands spullen worden verkocht. Waar? Dat hebben wij voor je in een lijstje gezet. Alsjeblieft!

<< < Pagina 1 / 9 >
⟵ swipe swipe ⟶

Wawollie

wawollie utrecht
De winkel aan het begin van de Amsterdamsestraatweg ziet er keurig uit.

Bij Wawollie, met een vestiging aan de Amsterdamsestraatweg en een grote winkel in Lage Weide, kun je terecht voor goedkope meubels. Beide winkels hebben een groot assortiment met tweedehandsspullen, dus er is genoeg om uit te kiezen.

Wawollie Utrecht kringloopwinkels

Vandaag gesloten

Amsterdamsestraatweg 67, Utrecht

Bekijk meer:kringloopwinkels

Wawollie Maarssenbroeksedijk kringloopwinkels

Nu gesloten10:00 - 18:00

Maarssenbroeksedijk 59, Utrecht

Bekijk meer:kringloopwinkels

Emmaus Parkwijk Leidsche Rijn

Kringloopwinkel Leidsche Rijn

In deze ruime kringloopwinkel kun je vier dagen in de week terecht voor kwalitatief laaggeprijsde (merk)artikelen. Je kunt gemakkelijk vinden wat je zoekt, door de logische indeling van verschillende afdelingen: meubels, kleding, boeken en platen, huisraad, kleingoed en elektrische apparatuur. Ze hebben van álles. Ook goed om te weten: ben je student aan de Hogeschool of Universiteit van Utrecht? Dan krijg je 25% korting op het hele assortiment. Chill!

Emmaus Parkwijk kringloopwinkels

Vandaag gesloten

Ab Harrewijnstraat 18, Utrecht

Bekijk meer:kringloopwinkels

Kringloopwinkel De Waarde

goedkope meubels utrecht tweedehands kringloop (3)

Kringloopwinkel De Waarde vind je aan de Amsterdamsestraatweg. Wat je er vindt? Heel veel toffe tweedehands spullen: van bankstellen tot kastjes tot platen, boeken en spulletjes voor in huis.

Kringloopwinkel De Waarde kringloopwinkels

Nu gesloten09:30 - 17:00

Amsterdamsestraatweg 346, Utrecht

Bekijk meer:kringloopwinkels

Terre des Hommes

terre des hommes utrecht
Deze foto is genomen op de oude locatie aan de Amsterdamsestraatweg. De winkel is nu te vinden aan de Amsterdamsestraatweg 273A

Aan de Amsterdamsestraatweg in Utrecht zit Terre des Hommes, een kringloopwinkel waar je kleding, schoenen, accessoires, speelgoed en boeken koopt. Ook vind je lp’s en kleine huishoudelijke apparaten in de winkel. Grote meubels koop je er niet. De opbrengst van de verkopen in de winkel gaan naar projecten van Terre des Hommes.

Terre des Hommes Utrecht kringloopwinkels

Vandaag gesloten

Amsterdamsestraatweg 273, Utrecht

Bekijk meer:kringloopwinkels

Kringloopwinkel de Arm aan de Oudegracht

Kringloopwinkel De Arm Utrecht

De kringloopwinkels van De Arm vind je aan de Oudegracht in het centrum van Utrecht. Ze horen bij één stichting – De Arm – maar er zijn allemaal verschillende winkels aan de Oudegracht. Bij de ene koop je vooral klein spul, bij de ander grotere meubels, antiek of design. De winkels liggen dicht bij elkaar, een bezoek aan de verschillende zaakjes is dus heel makkelijk te combineren.

Stichting Kringloop Centrum Utrecht de ARM Centrum kringloopwinkels

Vandaag gesloten

Oudegracht 247, Utrecht

Bekijk meer:kringloopwinkels

Kringloopwinkel de Arm in Hoograven

kringloop de arm

Deze vestiging van De Arm in Hoograven is met recht de IKEA van de kringloopwinkels van Utrecht te noemen. De winkel is enorm! Echt alles wat je maar kunt bedenken is er te koop. Van skeelers tot bankstellen, servieskasten, banken en er is zelfs een kerstafdeling. Trek hier genoeg tijd voor uit want tegen de tijd dat je alle ruimtes van de winkel hebt gezien, ben je zo een uur (of twee) verder.

Kringloopwinkel De ARM Hoograven kringloopwinkels

Vandaag gesloten

Verlengde Hoogravenseweg 63, Utrecht

Bekijk meer:kringloopwinkels

Kringloopwinkel Emmaus Lombok

vintage tweedehands kleding

Een fijne kringloopwinkel in de wijk Lombok is Emmaus. De collectie boeken is flink (en verrassend goed!). Ondanks dat de winkel niet gigantisch groot is, is de kans behoorlijk dat je er iets vindt. Gewoon lekker struinen dus tussen servies, oud speelgoed en spullen waarvan je niet eens wist dat ze bestonden. Ook is er een netjes geordende kledingafdeling.

Emmaus Lombok kringloopwinkels

Vandaag gesloten

Makassarstraat 36, Utrecht

Bekijk meer:kringloopwinkels

Kringloopwinkel Emmaus Overvecht

vintage meubels retro utrecht (1)

Ook in Overvecht heeft Emmaus een vestiging. Meubels, glaswerk, kleding… Net als bij de winkel in Lombok kun je hier snuffelen tussen oude spulletjes.

Emmaus Overvecht kringloopwinkels

Vandaag gesloten

Gloriantdreef 403, Utrecht

Bekijk meer:kringloopwinkels

De Weggeefwinkel

marjo aelbers

Goedkoper dan gratis wordt het niet! Bij De Weggeefwinkel, aan de Tweede Daalsedijk in Utrecht, kun je helemaal gratis en voor niets spullen ophalen. Het pand is vrij klein, dus grote meubels staan er niet, maar is er is wel een prikbord waarop grotere dingen als banken en tafels worden aangeboden. In de winkel zelf vind je dus vooral kleine spullen: boeken, servies, elektronica en accessoires.

De Weggeefwinkel kringloopwinkels

Vandaag gesloten

Tweede Daalse­dijk 2a , Utrecht

Bekijk meer:kringloopwinkels
<< < Pagina 1 / 9 >
⟵ swipe swipe ⟶

Meer over

Winkelen

adv.