7 x mooie planten om cadeau te doen

Aangeboden door Hessing Flowers&More 24 november 2017

Zeg het met…. planten! Want wat is er nou leuker dan een cadeau dat groeit, bloeit en de boel opfleurt? Joyce van Hessing Flowers&More tipt een aantal leuke planten om cadeau te doen tijdens de feestdagen. 

<< < Pagina 1 / 7 >
⟵ swipe swipe ⟶

 Amaryllis in glas, of ingepakt met wax

“Een Amaryllis-bol staat heel leuk in een glazen vaas of op een bord”, vertelt Joyce. “Kleurig versierd met lint, of juist ingepakt met wax. Bijkomend voordeel: je hoeft de Amaryllis geen water te geven, want de de plant haalt energie om te groeien uit de bol.”

Voor de avocado-freak

Heb je het lootje van een avocado-liefhebber getrokken? Dan is dit het perfecte cadeau! Joyce: “Hiermee kun je zelf je eigen avocado in een glazen vaas stekken. En het ziet er ook nog superleuk uit!”

Stekken maar


Nog zo’n leuk do-it-yourself cadeau: de stekschotels van Sprout, waarmee je zelf je eigen kamerplant stekt.

Makkelijk én mooi

‘Growing concept’, zo heet dit groene gevaarte in een weckpot. Volgens Joyce hoef je deze plant maandenlang geen water te geven. Een ideaal cadeau voor de eeuwige chaoot, dus!

Luchtplantjes in glas

Alweer zo’n makkelijk-te-onderhouden plant, die er ook nog eens heel bijzonder uitziet.  Joyce:”Dit plantje heeft geen aarde nodig en hoef je alleen af en toe sproeien.”

Porseleinen pupkes

Deze ‘pupkes’ van Lammers en Lammers ken je misschien uit woonbladen, want deze beeldjes in glas zijn op het moment razend populair, volgens Joyce.

Kerstkrans

Bij Hessing Flowers&More verkopen ze een mooie selectie aan kerst- en adventskransen. Mooi om neer te leggen, of buiten op de deur te hangen.

Je ziet het: bij Hessing Flowers&More vind je genoeg leuke cadeaus voor de feestdagen. Johan en zijn team helpen je graag zoeken naar het perfecte geschenk.

Hessing Flowers&More Permanent gesloten

Dit bedrijf heeft de deuren permanent gesloten.

Burgemeester Reigerstraat 15, Utrecht

Bekijk meer:Permanent gesloten

 

<< < Pagina 1 / 7 >
⟵ swipe swipe ⟶