4 x waarom je Vitaminstore aan de Lijnmarkt binnen moet stappen

Aangeboden door Vitaminstore 9 mei 2019

“Ik wil graag hetzelfde als de vorige keer, want ik voel me stukken beter!”, is de eerste zin die we opvangen bij Vitaminstore. Een klant loopt glimlachend met een pot microflor en pot een multivitaminen de deur uit. De storemanager Jeroen kijkt ons tevreden aan: “blije klanten, daar doen we het allemaal voor”.

Pagina 1 / 4
⟵ swipe swipe ⟶

Jeroen vertelt ons dat je bij Vitaminstore terecht kunt voor natuurcosmetica, voedingssupplementen, sportvoeding, Dopper waterflesjes en andere producten voor een healthy lifestyle. Hieronder geeft hij vier redenen waarom je een bezoekje zou moeten brengen aan de gezondste winkel van Nederland!

1. Advies op maat

vitaminstore Utrecht
Foto: Vitaminstore Utrecht

“Goed advies geven vinden wij het allerbelangrijkste dat er is! Ik denk ook dat ons advies, in combinatie met onze producten die van hoge kwaliteit zijn, de grootste reden is dat mensen bij ons terugkomen. Wij, als winkelmedewerkers, worden meerdere malen per jaar intern bijgeschoold. In ons advies wordt ook iemands leefstijl en voeding meegenomen. Wij helpen iedereen graag snel aan de juiste informatie, wat een vaak verwarrende speurtocht op internet overbodig maakt.”

2. Het assortiment

 

Bij Vitaminstore aan de Lijnmarkt vind je een enorm aanbod van natuurlijke cosmetica, sportvoeding, voedingssupplementen en een beetje homeopathie. Alles op natuurlijke basis uiteraard. Jeroen: “We hebben veel verschillende merken, maar alles van zuivere kwaliteit. Ook verkopen we ons eigen Vitamin Health label dat bestaat uit voedings- en kruidensupplementen, maar ook huidverzorging en sportvoeding. Ons eigen merk bevat alleen de best opneembare verbindingen. Die hoeven in je lichaam niet meer te worden omgezet en dat betekent dat ze beter worden opgenomen.”

3. Het personeel

 

“Ieder van ons heeft zo zijn of haar specialiteit,” zegt Jeroen. “Maar in elk geval heeft iedereen al jaren ervaring in de drogisterij of in deze winkel. Er is zoveel veranderd door de jaren heen, maar de vraag naar natuurlijke producten is van alle tijden.”

4. Je kunt hier ook afhalen

Je kunt de producten van de Vitaminstore ook online bestellen. Op de website zijn wel 60.000 artikelen te vinden. “Dat is echt veel te veel voor bij ons in de winkel, maar het leuke is dat je de bestelling die je online hebt gedaan niet alleen thuis kan laten bezorgen. Veel mensen kiezen ervoor om hun producten bij ons in de winkel af te halen. Zo hebben ze toch dat persoonlijke contact en kunnen ze nog terecht met een laatste vraag over hun product.”

Leuke aanbieding voor jou als indebuurt lezer: Bij elke aankoop/bestelling boven €25,- krijg je, wanneer je dit bericht van indebuurt laat zien, een potje Super vitamine C t.v.w. €15,95.


Deze bijdrage wordt je aangeboden door Vitaminstore. Meer over Vitaminstore ontdekken?

Vitaminstore winkelen

Nu gesloten12:30 - 17:00

Lijnmarkt 4, Utrecht

Bekijk meer:winkelen
Pagina 1 / 4
⟵ swipe swipe ⟶

adv.