5 x toffe winkels aan de Amsterdamsetraatweg die je waarschijnlijk nog niet kent

Aangeboden door Ondernemersvereniging #ASW030 7 december 2018

Aan de Amsterdamstraatweg vind je een bonte hoeveelheid winkels en horecazaken. Maar waar moet je nu precies zijn rond de feestdagen? Wij struinden de Straatweg af en ontdekten dat je er alles vindt om je kerstdagen compleet te maken. Van cadeaus tot kleding en van lekkers tot interieurstukken: bij deze winkels wil je langs om kerstinkopen te doen. 

<< < Pagina 1 / 6 >
⟵ swipe swipe ⟶

Lekkere geuren van D&P Perfumum

D&P Parfume Utrecht Amsterdamsestraatweg

Stap je binnen bij D&P Parfumerie aan de Amsterdamsestraatweg, dan hoef je je niet te vervelen. Je kunt er ruiken aan meer dan honderdvijftig verschillende geuren. En heb je na een heleboel gesnuffel je geur gevonden? Dan krijg je de parfum mee naar huis in een verpakking van glanzend goud.


Deze bijdrage wordt je aangeboden door Ondernemersvereniging #ASW030. Meer over Ondernemersvereniging #ASW030 ontdekken?

Ondernemersvereniging #ASW030 zakelijke dienstverleners

Bemuurde Weerd OZ 31, Utrecht

Bekijk meer:zakelijke dienstverleners

Een mooi tafelkleed van Marga’s Stoffenshop
Margas Stoffenshop Utrecht Amsterdamsestraatweg

Kun je een nieuw tafellaken gebruiken voor de kerstdagen? Of wil je een jurk die niemand anders heeft? Loop dan binnen bij Marga’s stoffenshop. Je vindt er stoffen in allerlei kleuren: van engelachtig wit tot kerstboom groen. Als je de geschikte kleur hebt gevonden, kun je de stof bij Marga’s Stoffenshop op maat laten maken. En ben je handig met naald en draad, dan kun je de stof natuurlijk ook meenemen en er zelf een mooie kerstcreatie van maken.  

Griekse lekkernijen van Rigakis

Wil je een verrassend dessert op tafel toveren tijdens de feestdagen? Dan vind je bij Rigakis genoeg lekkernijen om dat voor elkaar te krijgen! Van een goede Griekse wijn tot koekjes uit Griekenland voor bij de koffie: bij Rigakis kun je genieten van al het lekkers dat Griekenland te bieden heeft. 

Een unieke kerstoutfit van SOW

Hip Sow Utrecht

Rijd je over de Amsterdamsestraatweg, dan kan de vrolijke etalage van dameskledingzaak SOW je niet ontgaan. De kleuren en kledingstukken trekken de aandacht. Bij SOW koop je kleding van het gelijknamige label dat jurken, tops en rokken produceert met een knipoog naar vroegere tijden. Voor een unieke outfit ben je hier aan het juiste adres, want de kleding van SOW is (bijna) nergens anders verkrijgbaar. 

Speuren naar cadeaus in de winkel vol winkeltjes

Comma Utrecht

Ben je ten einde raad en weet je echt niet wat je cadeau moet geven? Dan vrolijkt het assortiment van Winkel vol Winkeltjes je vast op! Deze ‘winkel vol winkeltjes’ barst van de bijzondere cadeau-items. Dat komt omdat er niet één, maar heel veel kleine, creatieve ondernemers hun spullen verkopen. Van woonaccessoires, tot sieraden, en van platen tot kaarten, kleding en lolly’s. Alles onder het dak van Winkel vol Winkeltjes is leuk om weg te geven of te krijgen.

Kijk, de Kerstman!

ASW 030 Amsterdamsestraatweg Utrecht

Je ziet het, aan de Amsterdamsestraatweg vind je een heleboel winkels met toffe items die de feestdagen nóg mooier maken. Op zaterdag 15 december 2018 krijgt de Straatweg daarom hoog bezoek. Tussen 12.00 en 16.00 uur  komt de kerstman langs. Hij shopt zelf ook graag aan de Straatweg, dus met een beetje geluk tref je hem in één van de vele zaken tussen het viaduct en het kruispunt Marnixlaan.

<< < Pagina 1 / 6 >
⟵ swipe swipe ⟶

adv.