Utrecht

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

5 x supermarkten aan de Amsterdamsestraatweg die je waarschijnlijk nog niet kent

Aangeboden door Ondernemersvereniging #ASW030 25 maart 2019

Vind je boodschappen doen een saai klusje? Dan helpen we je graag uit je supermarkt-sleur! We zijn de Amsterdamsestraatweg afgestruind en hebben de vijf meest exotische supermarkten voor je op een rij gezet. Komen ze: 

Pagina 1/6
⟵ swipe swipe ⟶

Slavjanski Dvor

De naam van deze supermarkt – Slavjanski Dvor – moet je misschien niet in één keer foutloos proberen uit te spreken. Maar binnenlopen in deze fascinerende supermarkt is zeker een aanrader. Slavjanski Dvor is naar eigen zeggen de enige Russische winkel in de provincie Utrecht. Je vindt er Огурцы en Помидоры. Maar ook Различные виды закусок zijn er te koop. Geen Russisch gehad op school? Levensmiddelen, (fris)dranken en Russische delicatessen is wat je hier zoal koopt.

Amazing Oriental

Amazing Oriental

Mierzoete koekjes in felle kleuren, enorme hoeveelheden eieren en XXL-verpakkingen mie. Bij Amazing Oriental proef je van de Aziatische cultuur. De supermarkt is gevuld met enorme hoeveelheden voorverpakte handigheden waarmee je in no time Oosterse gerechten op tafel tovert. Kook je liever vers? Dan word je hier ook helemaal gelukkig. Bananenblad, verse tofu en limoenblaadjes. Als je Aziatisch gaat koken, zit je hier zeker goed.

Tanger Markt

Je kunt het vliegtuig nemen naar Tanger, maar je kunt ook gewoon een tussenlanding maken op de Amsterdamsestraatweg. Daar vind je Tanger markt, een supermarkt vol Marokkaanse lekkernijen. Verse olijven? Check! Geitenkaas? Check! Marokkaans platbrood? Check! Gegarandeerd dat je hier met een volle boodschappentas naar buiten stapt.

Target Mart

Targetmarkt

Vlakbij de Tanger markt ligt de Target mart. In tegenstelling tot de naam, doen de supermarkten heel anders aan. Target mart is een Afroshop vol producten uit Afrika. Je koopt er aardappels, knoflook en bananen. Maar je kunt er vooral heel goed terecht voor Afro cosmetica en synthetische en Human-haar (100% Braziliaans en Peruviaans haar). Zin in een nieuwe coupe of gezichtsverzorging nodig voor je gekleurde huid? Dan zit je hier goed.

Aldi

Aldi

Sfeervol kunnen we deze supermarkt niet noemen, maar het is er wel heel goedkoop. En dat is ook wel eens lekker! Bij Aldi vind je naast voordelige producten ook leuke hebbedingen. Een air lounger bijvoorbeeld, de hit van afgelopen zomer. Die kocht je er voor €13,-! En die pak je tijdens het boodschappen doen dus gewoon even mee. Handig!

Toch liever naar Plus of Albert Heijn? Kan gewoon!

ASW030 Supermarkt

Na al die supermarkten te hebben gezien denk je waarschijnlijk: ‘daar passen vast geen Plus en Albert Heijn meer bij’! Maar niets is minder waar. Aan de Amsterdamsestraatweg vind je ook de ‘gewone’ supermarkten met alledaagse producten als pindakaas en hagelslag. Kortom, op de Straatweg raak je niet uit gewinkeld als het om lekker eten en drinken gaat. Maak van je alledaagse boodschappen een avontuur en loop eens een rondje door een onbekende supermarkt. Aan de Straatweg raak je niet uitgekeken!


Meer over Ondernemersvereniging #ASW030 ontdekken?

Ondernemersvereniging #ASW030

Bemuurde Weerd OZ 31, Utrecht

Pagina 1/6
⟵ swipe swipe ⟶

adv.