Utrecht

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

5 x dit is waarom Utrechters graag boodschappen doen bij AH Willem van Noortplein

Aangeboden door Albert Heijn Willem van Noortplein 7 juli 2020

Albert Heijn heeft in onze stad heel wat verschillende winkels, maar bij het filiaal aan het Willem van Noortplein lijkt iets bijzonders aan de hand te zijn. Ondanks dat de supermarkt onderdeel is van een enorme keten, voelt deze AH eerder aan als een knusse buurtsuper. Daardoor zijn veel Utrechters hier al jarenlang vaste klant, zo vertelt directeur Gertjan Nijhuis. En er zijn meer redenen waarom juist deze ‘Ap’ zo geliefd is; wij zetten er vijf op een rij.

Pagina 1/5
⟵ swipe swipe ⟶

Een echt familiebedrijf

Jolanda en Getjan Albert Heijn Willem van Noortplein
Jolanda en Gertjan. Foto: indebuurt Utrecht

Albert Heijn aan het Willem van Noortplein is een echt familiebedrijf. De zaak wordt gerund door Gertjan Nijhuis en zijn vrouw Jolanda Goes en ook hun drie kinderen Robin, Joeri en Tim werken in de winkel. Of hun ouders daarin een rol speelden? “Totaal niet! Ze mochten het van ons zelf weten. Maar Robin zei al op hele jonge leeftijd dat ze graag in de winkel wilde werken”, vertelt Jolanda. “Joeri is een echte ondernemer, en het is de bedoeling dat hij uiteindelijk Gertjan gaat vervangen. Tim studeert nog, en werkt hier in het weekend als teamleider.”


Deze bijdrage wordt je aangeboden door Albert Heijn Willem van Noortplein. Meer over Albert Heijn Willem van Noortplein ontdekken?

Albert Heijn Willem van Noortplein supermarkten

Geopend08:00 - 21:00

Willem van Noortplein 6, Utrecht

Bekijk meer:supermarkten

Personeel dat je herkent én altijd in is voor een praatje

Anneke AH Willem van Noortplein
Anneke werkt bij Albert Heijn Willem van Noortplein

Bij sommige supermarkten lijkt het alsof je tijdens ieder bezoek weer andere vakkenvullers en kassamedewerkers ziet, waardoor de winkel nogal anoniem kan aanvoelen. Bij AH Willem van Noortplein gaat het er heel anders aan toe, want veel medewerkers die op de winkelvloer rondlopen, doen dat al jaren. Zo spraken we vorig jaar met Ingrid die hier al bijna 40 (!) jaar werkt en belden we pasgeleden ook met haar collega Anneke die al tien jaar een vast gezicht is achter de kassa.

Wat fijn, dat grote assortiment

Albert Heijn Willem van Noortplein
Foto: indebuurt Utrecht

De Albert Heijn aan het Willem van Noortplein mag dan aanvoelen als een knusse buurtsuper; je vindt er gelukkig wél gewoon alles wat je nodig hebt. Zo verkoopt de winkel onder andere diverse verspakketten, is er een ruim aanbod aan vleesvervangers én komen liefhebbers van alcoholvrij bier ook zeker aan hun trekken.

De winkel wordt de hele dag door bevoorraad

Albert Heijn Willem van Noortplein
Foto: indebuurt Utrecht

Niets vervelender dan naar de winkel gaan voor een bepaald product, om vervolgens voor een leeg schap te staan. Gelukkig hoef je daarvoor niet bang te zijn als je bij deze supermarkt shopt! Iedere dag rijden er, verspreid over de dag, vier volle vrachtwagens voor die verse producten afleveren. Gertjan: “Het begin al om 6.00 uur ’s morgens, wanneer het brood wordt gebracht. Daarna komen de diepvriesproducten, dan de verse producten en tot slot de niet gekoelde producten om 20.00 uur.”

Wel zo fijn: ruime openingstijden

Albert Heijn Willem van Noordplein
Foto: indebuurt Utrecht

Als je druk bent met werken, studeren of het huishouden runnen is het soms lastig om ook nog eens tijd te maken voor een wekelijkse boodschappenronde. Gelukkig maakt de AH aan het Willem van Noortplein het iets makkelijker dankzij de ruime openingstijden. Doordeweeks kun je er van 8.00 tot 22.00 uur terecht. Op zaterdag van 8.00 tot 21.00 uur en op zondag van 10.00 tot 20.30 uur.

Lees ook:

Anneke AH Willem van Noortplein

Anneke werkt bij AH Willem van Noortplein: ‘Sommige klanten brengen bloemen als bedankje’

Waar veel Utrechters nu al een paar weken thuiswerken, zijn er ook genoeg stadsgenoten met een vitaa...

Gertjan en Jolanda zijn al bijna 40 jaar (!) partners in crime én business

6 x dit wist jij vast nog niet over de Albert Heijn Willem van Noortplein

Ingrid werkt al bijna 40 (!) jaar bij Albert Heijn: ‘Iedere dag is weer anders’

Vaste klant Conny vertelt over ‘haar Appie’ aan het Willem van Noortplein

Pagina 1/5
⟵ swipe swipe ⟶

adv.