Utrecht

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

5 x toffe items uit de voorjaarscollectie van Appartement 365

Aangeboden door Appartement 365 7 maart 2019

De zon scheen uitbundig afgelopen week. Heb je zin gekregen om je interieur eens flink onder handen te nemen? Dan ben je niet de enige! Bij Lisa van Appartement 365 (jeweetwel, het appartement waar alles te koop is) was het afgelopen week hartstikke druk. We vroegen haar naar de leukste lente-items uit haar appartement van dit moment. 

Pagina 1/6
⟵ swipe swipe ⟶

Een heel lief lampje

Appartement 365

Met dit kobaltkleurige lampje geef je je interieur een flinke oppepper! Dit mooie interieurstuk is perfect te combineren met verschillende trendkleuren als groen en roze. Het lampje is van metaal en geïnspireerd op Japanse vormen. De kosten zijn €119,-.” Hebben? Via de oranje button beland je vanzelf in de webshop van Appartement 365.


Meer over Appartement 365 ontdekken?

Appartement 365 Permanent gesloten

Dit bedrijf heeft de deuren permanent gesloten.

Oudegracht 365, Utrecht

Bekijk meer:Permanent gesloten

Een fauteuil voor draaikonten

Appartement 365

“De Dorike-fauteuil zit niet alleen heerlijk, de stoel is ook draaibaar en daarmee erg praktisch. En dan bestaat hij ook nog eens in meer dan honderd varianten! Van lentegroen tot knalrood en hagelwit. De prijs is op aanvraag.” 

Hier lust je vast pap van

Appartement 365

“Deze terracotta schaaltjes zijn een stijlvolle toevoeging aan iedere serviescollectie. Dat komt door de lichte kleuren, maar ook door de speelse vormen. De schaaltjes zijn naast mooi ook praktisch. Dat komt omdat ze vaatwasser-én magnetronbestendig zijn.” Eén schaaltje kost €12,-.

Een oogappeltje voor op de vensterbank

Appartement 365

“In Appartement 365 vind je vazen ze in alle soorten en maten. De ene vaas is geschikt voor een groot boeket en de ander voor één bloem. En sommige vazen hebben niet eens bloemen nodig, zo mooi zijn ze!” Het complete aanbod en de bijbehorende prijzen vind je in de webshop.

Ga maar even goed zitten voor deze mintgroene fauteuil

Appartement 365

“Deze loveseat is perfect om lekker dichtbij elkaar te zitten. Mintgroen is een terugkerende trendkleur die we volgend jaar nog veel meer gaan zien! Koop je ‘m nu, dan weet je zeker dat je de komende tijd goed zit.” De prijs is op aanvraag.

Even buurten bij Appartement 365

Appartement365 Utrecht

Heb je de lentekriebels helemaal te pakken en wil je meer weten over de  nieuwe collectie van Appartement 365? Loop dan binnen aan Oudegracht – je raad het al – nummer 365! Lisa verwelkomt je graag met een kop koffie en als je wilt, geeft ze ook interieuradvies.

Lees ook: 

Cool, bij dit appartement (!) kun je naar binnenlopen voor stylingadvies

Leuk hoor, al die jaloersmakende Instagram-interieurs en zo'n Pinterest-board bomvol inspiratie. Maa...
Pagina 1/6
⟵ swipe swipe ⟶

adv.