3x de mooiste Moederdagcadeaus

Aangeboden door My Jewellery 8 mei 2017
<< < Pagina 1 / 3 >
⟵ swipe swipe ⟶

Op zoek naar een bijzonder en origineel Moederdagcadeautje? My Jewellery zet drie topitems op een rij waar jij je moeder (of jezelf, natuurlijk…) héél blij mee maakt. 

Handgemaakt in Istanbul

De gave oorbellen en ringen van de Gold collectie zijn allemaal met de hand gemaakt in het atelier van My Jewellery in Istanbul. De sieraden uit deze bijzondere collectie zijn er in allerlei soorten en maten. Daar zit vast iets moois voor je moeder bij!

Als je kraagje maar goed zit

Hotter dan hot en ook nog eens superhandig, dat zijn de losse kraagjes. My Jewellery heeft ze in het wit, zwart, met parels, zonder parels, met strik…dat wordt eindeloos combineren.

Mooie quote

Je moeder iets liefs vertellen én haar tegelijkertijd een mooi cadeau geven, dat kan met de quote bangles. De armbanden zijn gemaakt van stainless steel in de platings zilver, goud en roségoud. Het voordeel hiervan is dat het materiaal niet verkleurd. Ga jij voor ‘She believed she could so she did’ of toch ‘be your own kind of beautiful’?

Deze en nog veel meer mooie Moederdagcadeaus vind je in de My Jewellery boetiek aan het Oudkerkhof in Utrecht!

My Jewellery juweliers

nu gesloten10:00 - 21:00

Oudkerkhof 5

Bekijk meer:juweliers
<< < Pagina 1 / 3 >
⟵ swipe swipe ⟶
Foutje gezien?
Deze ondernemersbijdrage wordt je aangeboden door My Jewellery en staat los van de redactionele berichten binnen het indebuurt-platform.

Lees mee en reageer!

Reactie