Utrecht

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

3 sportieve fietsliefhebbers verklappen: dit is waarom zij fan zijn van Snel fietsen

Aangeboden door Snel Fietsen B.V. 15 september 2020

Is het tijd om een nieuwe mountainbike, race-, toer- of vakantiefiets uit te zoeken? Dan wil je dat natuurlijk wel doen bij een betrouwbare winkel. Daarom zijn online reviews zo fijn: je ziet direct hoe tevreden klanten van een bepaalde winkel zijn. Bij Snel fietsen liegen de Google Reviews er niet om; de fietsspeciaalzaak is sinds 1938 een begrip onder sportieve fietsers en heeft de afgelopen decennia heel wat fietsfanaten blij gemaakt met een fiets, accessoires of vakkundige reparatie. Hieronder delen een paar blije klanten hun ervaring.

Pagina 1/4
⟵ swipe swipe ⟶

Marianne: ‘Na een flinke proefrit was ik verkocht!’

Marianne Snel Fietsen
Foto uit privéarchief, via de website van Snel Fietsen

De Tilburgse Marianne Verheggen kocht twintig jaar geleden haar eerste fiets bij Snel fietsen: ”Die fiets was helemaal voor mij op maat gemaakt. Hij was lichtgewicht, super stabiel én liep als een zonnetje.” Toen Marianne toe was aan een nieuwe fiets besloot ze wederom haar geluk te beproeven bij Snel fietsen. “Ik heb uiteindelijk een flinke proefrit gemaakt op een mooi damesmodel en was daarna verkocht. Ik heb er niet eens een nachtje over hoeven slapen, maar heb direct de knoop doorgehakt!”

Tilburg en Utrecht liggen niet bij elkaar om de hoek, maar Marianne vindt het de reistijd zeker waard: “Ik heb geen verstand van fietstechniek, maar de monteurs van Snel fietsen des te meer. Onderhoudsbeurten gaan op afspraak en tijdens het wachten krijg je koffie.”

Gemma: ‘Ik rijd op een speciaal voor mij gemaakte racefiets’

Gemma Snel Fietsen
Foto uit privéarchief, via Snel Fietsen

Gemma Dingjan rijdt op een racefiets van Snel fietsen die speciaal voor haar op maat is gemaakt. Hoe ze bij de Utrechtse fietsenzaak terechtkwam? Gemma vertelt: “De laatste jaren had ik steeds vaker last van pijn in mijn bovenrug, nek en schouders tijdens fietsritten. Op aanraden van mijn fysiotherapeut ben ik bij Snel fietsen gaan kijken.” Ze gaat verder: ”Ik werd zeer prettig en vakkundig geholpen. De keuze viel uiteindelijk op een speciaal voor mij gemaakte racefiets, gespoten in de door mij gekozen kleuren en opgebouwd naar mijn eigen wensen.”

In december 2016 was Gemma’s fiets klaar en diezelfde winter maakte ze direct een aantal ritten op haar nieuwe aanwinst. Dat beviel goed: “De fiets heeft een goede wegligging en ik rijd erop zonder pijn.” Tot slot tipt Gemma de workshops van Snel fietsen: “Want uiteraard vraagt zo’n mooie fiets ook onderhoud. De workshop “pech & onderhoud”, gegeven door Randy van Snel fietsen, kan ik je aanraden!”

Peter: ‘Wil je een fiets die je niet in de steek laat, dan is de keus niet moeilijk’

Snel Fietsen
Foto uit privéarchief, via Snel Fietsen

Een andere klant die zijn droomfiets bij Snel fietsen vond, is Peter Dirks. De sportieve fietser kocht zijn eerste Snel-fiets twintig jaar geleden, maar besloot een paar jaar geleden dat het tijd was voor een waardige vervanger. “Ik ben nu de gelukkige bezitter van een Snel STEEL RIDE 28 BELT Drive fiets”, aldus Peter. Dat bevalt erg goed: “Het stalen frame rijdt heerlijk soepel. Alles is zo stevig en goed gemonteerd dat er geen enkel piepje of kraakje te horen is tijdens het fietsen. De riemaandrijving is geruisloos en betrouwbaar.” De fiets waar Peter voor is gezwicht is niet heel goedkoop, maar hij is er dolblij mee: “Wil je een fiets waar je verliefd op kunt worden en eentje die jou niet in de steek gaat laten, dan is de keus niet zo moeilijk. Ik denk dat ik de monteurs bij Snel fietsen de komende jaren niet veel te zien zal krijgen; er kan niets kapot aan deze fiets. Ik kan weer twintig jaar vooruit!”

Kom zelf kennismaken!

Foto: Snel Fietsen
Foto: Snel Fietsen

Ben je op zoek naar een gloednieuwe (sportieve) fiets, accesoires, kleding of onderdelen? Of is jouw fiets toe aan een reparatie of onderhoudsbeurt? Het vakkundig team van Snel fietsen helpt je graag! Je bent welkom in de winkel aan de Amsterdamsestraatweg 416 a/b/c. Wil je eerst online meer lezen? Via de oranje button hieronder ga je naar de website.


Deze bijdrage wordt je aangeboden door Snel Fietsen B.V.. Meer over Snel Fietsen B.V. ontdekken?

Snel Fietsen B.V. fietsenmakers

Geopend09:00 - 17:00

Amsterdamsestraatweg 414, Utrecht

Bekijk meer:fietsenmakers
Snel fietsen

Sportieve fietsfanaten opgelet! Deze Utrechtse winkel heeft alles wat je hart begeert én meer

Of je nu op zoek bent naar een mountainbike, race-, toer- of vakantiefiets, accessoires, onderdelen ...
Pagina 1/4
⟵ swipe swipe ⟶

adv.