Utrecht

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

10 x cadeauwinkels in Utrecht

Door Liselotte Idema 28 november 2016
Pagina 1/10
⟵ swipe swipe ⟶

De allerfijnste cadeauwinkels van Utrecht hebben we voor je op een rij gezet. Waarom? Omdat zo’n overzichtje altijd handig is. Maar nu het bijna december is nog net iets handiger. Shopze! 

All the Luck in the World in de Zadelstraat

All the Luck in the World Utrecht
Foto: All the Luck in the World

Een perfecte winkel voor een cadeau voor een vriendin, je zus of moeder: All the Luck in the World. De kleine armbandjes, kettinkjes en oorbellen wil je eigenlijk allemaal wel kopen. Kiezen is nog knap lastig. Je koopt hier trouwens ook (vintage) spullen voor in huis, kaarsen, tasjes, portemonnees en ander leuks.


Meer over Concept Store All the Luck in the World ontdekken?

Concept Store All the Luck in the World Permanent gesloten

Dit bedrijf heeft de deuren permanent gesloten.

Zadelstraat 15, Utrecht

Bekijk meer:Permanent gesloten

Cadeaushoppen bij Keck & Lisa

Zadelstraat Utrecht

Een ‘gouwe ouwe’ in de Zadelstraat is Keck & Lisa. Je vindt er ontelbaar veel grappige cadeaus. Ook voor je broer, vader of een vriend. Hebbedingetjes, mooie lifestyle boeken, posters, keukengerei, servies en reiscadeaus.. de winkel staat vol met leuks.


Meer over Keck & Lisa ontdekken?

Keck & Lisa cadeauwinkels

Gesloten10:00 - 18:00

Zadelstraat 38, Utrecht

Bekijk meer:cadeauwinkels

Live Today is een mooie zaak

Live Today UtrechtVan woon- slash cadeauwinkel Live Today wordt ieder mens blij. In de kleine winkel hangt een fijne sfeer. Grote kans dat je hier inspiratie opdoet voor de inrichting van je huis. En voor wie je ook iets zoekt, je vindt het hier. Een goede reep chocola of iets anders lekkers, zeeppompjes (van die exemplaren die iedere keuken of badkamer goeddoen), geurstokjes, kaarsen, kussen, krukjes.. goed. Veel dus.


Meer over Woonwinkel Live Today ontdekken?

Woonwinkel Live Today woonwinkels

Gesloten10:00 - 17:00

Minrebroederstraat 6, Utrecht

Bekijk meer:woonwinkels

Altijd goed: Vollers 386

Mooi door mij Vollers 386 UtrechtNog maar 1,5 jaar zit Vollers 386 aan het eind van de Oudegracht/het begin van de Twijnstraat. Al lijkt het voor ons alsof de winkel er al járen zit. Voor de feestdagen koop je er veel mooie cadeaus met een lieve boodschap. Of je nou iets kleins of iets groots zoekt, ongeveer alles wat de winkel verkoopt heeft een heel hoog wil-ik-hebben-gehalte. De perfecte plek om een cadeau voor je moeder of een vriendin te kopen.


Meer over Vollers 386 ontdekken?

Vollers 386 kledingwinkels

Gesloten10:00 - 18:00

Oudegracht 386, Utrecht

Bekijk meer:kledingwinkels

Cadeauwalhalla It’s a Present

its-a-present-utrecht-5Vorige week nog, lichtten we één item van deze fijne winkel aan de Lijnmarkt uit. Maar er zijn nog veel meer toffe spullen te koop. Spelletjes, spullen voor in huis, mooie kaarten, speelgoed, gadgets, noem maar op. Vergeet niet om ook de trap naar beneden te volgen naar de kelder, want daar vind je nog veel meer cadeaus. Grote kans dat je ook jezelf iets cadeau doet – want zie je maar eens in te houden als je hier bent!


Meer over It’s a Present! ontdekken?

It’s a Present! cadeauwinkels

Gesloten10:00 - 17:30

Lijnmarkt 16, Utrecht

Bekijk meer:cadeauwinkels

de kast in de Zakkendragersteeg

De Kast
Foto: De Kast

Al best een tijd zit de kast – een concept store – verstopt in de Zakkendragersteeg. Ondanks dat, zijn er genoeg mensen die de zaak niet weten te vinden. Jammer, want het is er zo leuk! Je koopt er de mooiste leren tassen, portemonnees en veel andere spullen van Utrechtse ontwerpers. Duurzaamheid staat hoog in het vaandel bij de zaak waar je ook lampen, schoenen en servies koopt.


Meer over De Kast ontdekken?

De Kast cadeauwinkels

Gesloten12:00 - 17:00

Zakkendragerssteeg 13, Utrecht

Bekijk meer:cadeauwinkels

Pop-up cadeauwinkel in Utrecht Oost

Pop-up cadeauwinkel UtrechtSpeciaal voor de feestdagen is er in december weer een pop-up cadeauwinkel van webshop cadeau-cadeau.nl. Wat het leuke is aan deze winkel? De cadeaus zijn al ingepakt! Op een hele leuke manier trouwens. Dus als je snel een cadeau wilt scoren zit je hier helemaal goed. De winkel zit dit jaar in Utrecht Oost. Voor ieder budget kun je hier praktisch voor iedereen iets vinden. Aanrader!


Meer over Pop-up cadeauwinkel Nachtegaalstraat ontdekken?

Pop-up cadeauwinkel Nachtegaalstraat cadeauwinkels

Gesloten12:00 - 17:00

Nachtegaalstraat 41, Utrecht

Bekijk meer:cadeauwinkels

HIPraven: Cadeauwinkel aan de Amsterdamsestraatweg

HIPraven
Foto: HIPraven

Niet alle cadeauwinkels zitten in het centrum van Utrecht. Neem nou HIPraven aan de Amsterdamsestraatweg. In de kleine zaak koop je veel cadeaus die in Utrecht gemaakt zijn én een mooi, goed verhaal hebben. Het servies van Stichting echtWaar bijvoorbeeld, dat in een Utrechtse sociale werkplaats wordt gemaakt. Ook zijn er mooie, beschilderde tegeltjes en sieraden te koop. Dol op rokjes? Snuffel dan ook even in het rek met de ontwerpen van de winkeleigenaren.


Meer over HIPraven ontdekken?

HIPraven cadeauwinkels

Gesloten10:00 - 17:00

Amsterdamsestraatweg 212, Utrecht

Bekijk meer:cadeauwinkels

Rondsnuffelen bij Mermaidy

Mermaidy
Foto: Mermaidy

De Telingstraat (vlak bij het Stadhuisplein) is niet alleen een beeldig straatje om doorheen te lopen, je vindt er ook een cadeauwinkel! Bij Mermaidy koop je verantwoorde, eerlijke pakjes. Geïllustreerde kaarten, servies, eco-wasmiddel, zeep en kaarsen. Een kleine winkel waar je lekker kunt snuffelen tussen cadeaus met een goed verhaal.


Meer over Mermaidy ontdekken?

Mermaidy cadeauwinkels

Gesloten11:00 - 17:00

Telingstraat 9 , Utrecht

Bekijk meer:cadeauwinkels

Sieraden shoppen bij Vonk

Vonk sieraden Utrecht
Foto: Vonk

Op zoek naar een mooi sieraad? Kijk dan eens bij Vonk aan de Lijnmarkt. De winkel is een fantastische plek voor mooie hangers, armbanden en kettingen. De sieraden die je er koopt zijn met de hand gemaakt door Indiase edelsmeden.


Meer over Vonk Sieraden ontdekken?

Vonk Sieraden juweliers

Gesloten10:00 - 17:00

Lijnmarkt 13, Utrecht

Bekijk meer:juweliers

Ps. Ben jij vooral op zoek naar een goedkoop cadeau? Dan moet je bij de winkels in dit overzicht zijn.

Pagina 1/10
⟵ swipe swipe ⟶

adv.